afbetaald huis erven

Misschien denkt u bij de woorden ‘afbetaald huis erven’ niet meteen aan een makelaar die zelf huizen koopt. Maar aan Leco Vastgoed kunt u direct uw huis uit een nalatenschap verkopen. 

huis snel verkopen
afbetaald huis erven

afbetaald huis erven:
wij kopen uw huis

Want toch zijn de woorden ‘afbetaald huis erven’ beslist wel toepasselijk voor hetgeen wij voor u kunnen betekenen. Want wij bieden u de snelste manier om uw huis te verkopen.

Duidelijke afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. U weet dus waar u aan toe bent. Bespaar tijd & geld en verkoop uw huis vandaag nog aan ons.

Doe direct een aanvraag

reviews

“Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk. Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen, maar houdt het klant-is-koning-principe duidelijk voor ogen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…”

– Merel Burmeister

“Wij hadden een huurhuis aangeboden gekregen en wilden snel van ons huis af. Leon heeft ons goed en snel geholpen, een betrouwbaar persoon.”

– Roel van Alphen

“Vriendelijk, persoonlijk en professioneel. Meedenkend , behulpzaam en altijd goed bereikbaar. Een makelaarskantoor met alle kennis in huis!”

– Thea Van Der Weij

“Ons ouderlijk huis in Geleen hebben wij verkocht aan Huis Snel Verkopen. Alles is naar wens verlopen en alles werd goed en snel afgehandeld. Ik kan het iedereen aanraden om met ze in zee te gaan. Zeer tevreden..”

– Marco Kamphuis

“Wat vond ik het prettig om met jou zaken te doen. Ik maakte me al wel een beetje zorgen dat de verkoop van mijn woning lang zou gaan duren. Maar dankzij jouw bedrijf is het allemaal in een stroomversnelling gekomen.”

– Friedy de Laat

“Al meerdere keren heel goed en vakkundig geholpen, absoluut aan te bevelen.”

– Petra Duivens

Een afbetaald
huis erven

Er komt veel op u af bij het erven van een afbetaald huis. Denk daarbij ook aan de kosten als u een huis erft.
Naast de kosten van de hypotheek krijgt u ook te maken met:

De vaste lasten, zoals de energierekening of een verzekering;
eventuele kosten voor reparaties of onderhoud aan het huis.
Kunt u de extra maandelijkse lasten niet betalen totdat het huis is verkocht? Dan is het verstandig om de erfenis beneficiair te aanvaarden. Want U aanvaardt de erfenis dan alleen als deze positief is.

leco vastgoed

Gratis het beste bod

Geen kijkers over de vloer

Aanbetaling mogelijk

Geen makelaarskosten

Direct 100% verkoopzekerheid

verkoop elders

Onzekerheid over de verkoop

Kijkers over de vloer

Eerst uw woning opknappen

Minimaal 1 tot 2% courtage

Voorbehoud en bedenktijd koper

uw afbetaald huis verkopen Voordelen:

Kunt u de kosten niet uit de erfenis betalen? Dan hoeft u de kosten van het huis niet voor te schieten. Betaling van deze kosten gebeurt na verkoop van het huis en bij de afwikkeling van de erfenis. Want u kunt uw huis snel verkopen aan ons, dit geeft rust en vele voordelen; 

  • Uw huis verkopen binnen één week;
  • Geen courtage bij verkoop;
  • Snelle notariële afhandeling;
  • Wij kopen in alle plaatsen en in elke staat;
  • Niet langer in onzekerheid;
  • Alle overtollige spullen kunt u achterlaten;
  • Geen nieuwsgierige kijkers over de vloer;

in 5 stappen verkocht

afbetaald huis erven

1. Huis aanmelden

Meld uw huis of ander vastgoed hier vrijblijvend aan.

Binnen 24 uur reactie

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

Afspraak makelaar

3. Afspraak maken

Komt uw huis in aanmerking? Dan plannen we een afspraak in.

afbetaald huis erven

4. Definitief bod

Als we na bezichtiging interesse hebben, volgt er een definitief bod: u beslist!

Koopovereenkomst

5. Koopovereenkomst

Gaat u akkoord met ons bod, dan stellen we een koopovereenkomst op. 

afbetaald huis erven

Verkocht!

We gaan samen naar de notaris, die daarna de netto koopsom aan u uitbetaalt.

Definitief & snel huis verkopen

Erft u een afbetaald huis, dan hoeft u geen rekening te houden met een mogelijke hypotheekschuld. Maar als u de erfenis zonder meer aanvaardt, moet u de vaste lasten van het huis wel doorbetalen. Huissnelverkopen.nl biedt een unieke oplossing bij het verkopen van een afbetaald huis. Wij bieden huiseigenaren een onschatbare toegevoegde waarde, die om welke reden ook, snel van hun huis af willen. We zijn eerlijk en transparant over het bedrag dat wij bieden op uw huis. Maar als u rekening houdt met het bedrag dat u elke maand betaalt voor uw vaste lasten en (gemeentelijke) belastingen terwijl uw woning te koop staat, de makelaar en uw eigen tijd, dan is het bedrag dat u uiteindelijk van ons ontvangt niet zo verkeerd. Want de vastgoedmarkt kan onvoorspelbaar en turbulent zijn. Daarom zijn wij al jaren de huizenopkoper voor u die snel handelt.  

EEN HUIS ERVEN VAN ouders, familie of vrienden

Het overlijden van een dierbare is natuurlijk een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in uw leven. Er volgt een periode van rouw en tegelijk komt er een hoop regelwerk bij kijken. Eerst alle gebeurtenissen rondom de uitvaart en daarna volgt de afwikkeling van een aantal financiële zaken, zoals het verkopen van de woning. Het is zaak om op de hoogte te zijn en te blijven van hetgeen u te wachten staat op het gebied van de erfbelasting en alle aanslagen die u als nabestaande te wachten staat. Als u erfgenaam bent dan is dat vastgelegd is in het testament, maar als er geen testament is dan wordt er in de wet aangeven wie de erfgenamen zijn. In de eigendomsakte staat ook aangegeven wie de woning toekomt na overlijden van de eigenaar.  België kunt u uw geërfde woning verkopen aan ons.

Eén of meerdere erfgenamen

Hebt u als enige recht op de woning? Dan kunt u ervoor kiezen om de woning te houden: om er zelf in te wonen of te verhuren. U kunt ook de woning verkopen. Zijn er meerdere erfgenamen? Dan kan de woning verkocht worden om de nalatenschap in geld te kunnen verdelen. Of een van de erfgenamen koopt de woning en koopt de overige erfgenamen uit.t u uw geërfde woning verkopen aan ons.