een huis erven

Een huis erven en verkopen aan huissnelverkopen.nl

Makelaar Leco Vastgoed koopt uw huis!

Verkoop binnen 1 week

Ontvang gratis het beste bod

Wij kopen in heel Nederland

Met meer dan 20 jaar ervaring bestaat het team van Leco Vastgoed uit ervaren specialisten waaraan u definitief uw huis kunt verkopen.

Reviews

Lees onze klant ervaringen en overtuig u van onze correcte en betrouwbare werkwijze.

favicon huis snel verkopen  Gratis het beste bod

favicon huis snel verkopen  Aanbetaling mogelijk

favicon huis snel verkopen  Ruim 20 jaar ervaring

Doe direct een aanvraag

een huis erven

Hoe werkt het?

Misschien denkt u bij de woorden ‘afbetaald huis erven’ niet meteen aan een makelaar die zelf huizen koopt. Want aan Leco vastgoed kunt u snel uw huis verkopen uit een nalatenschap.

Het opkopen van woningen uit een nalatenschap doen wij al meer dan 20 jaar. Wilt u uw woning verkopen aan een huisopkoper? Belangrijk voor u is dan dat u te maken krijgt met een betrouwbare partij. 

huis snel verkopen

In 5 stappen verkocht

huis opkoper Hamont-Achel

een huis erven

Wij kopen uw huis

Want toch zijn de woorden ‘afbetaald huis erven’ beslist wel toepasselijk voor hetgeen wij voor u kunnen betekenen. Want wij bieden u de snelste manier om uw huis te verkopen. Maar toch zijn de woorden ‘afbetaald huis erven’ beslist wel toepasselijk voor hetgeen wij voor u kunnen betekenen. Want wij bieden u de snelste manier om uw huis te verkopen.

Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk.
Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…

een huis erven

Uw voordelen

Naast de kosten van de hypotheek krijgt u ook te maken met:

De vaste lasten, zoals de energierekening of een verzekering;
eventuele kosten voor reparaties of onderhoud aan het huis.
Kunt u de extra maandelijkse lasten niet betalen totdat het huis is verkocht? Dan is het verstandig om de erfenis beneficiair te aanvaarden. Want U aanvaardt de erfenis dan alleen als deze positief is.

Duidelijke afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. U weet dus waar u aan toe bent. Bespaar tijd & geld en verkoop uw huis vandaag nog aan ons. Er komt veel op u af bij het erven van een afbetaald huis. Denk daarbij ook aan de kosten als u een huis erft. 

Gratis het beste bod

Persoonlijk contact

Geen makelaarskosten

Oplevering wanneer u wenst

Aanbetaling mogelijk

Gespecialiseerde huisopkoper

Wij kopen uw huis zelf

Ruim 20 jaar ervaring

Wij regelen alles van A tot Z

Direct uw huis verkopen

een huis erven

Het snelste verkoopproces

Kunt u de kosten niet uit de erfenis betalen? Dan hoeft u de kosten van het huis niet voor te schieten. Betaling van deze kosten gebeurt na verkoop van het huis en bij de afwikkeling van de erfenis. Want u kunt uw huis snel verkopen aan ons, dit geeft rust en vele voordelen.

huisopkoper Nederland

in 5 stappen uw vastgoed verkocht

huis verkopen

1. Aanmelden

Meld uw woning of vastgoed hier vrijblijvend aan.

huis laten opkopen

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

huisopkoper

3. Afspraak maken

Komt uw huis in aanmerking? Dan plannen we een afspraak in.

huizenopkoper

4. Definitief bod

Als we na bezichtiging interesse hebben, volgt er een definitief bod: u beslist!

huis verkopen

5. Koopovereenkomst

Gaat u akkoord met ons bod, dan stellen we een koopovereenkomst op.

huis verkopen

6. Verkocht!

We gaan samen naar de notaris, die daarna de netto koopsom aan u uitbetaalt.

Een huis erven

Definitief en snel verkopen

Erft u een afbetaald huis, dan hoeft u geen rekening te houden met een mogelijke hypotheekschuld. Maar als u de erfenis zonder meer aanvaardt, moet u de vaste lasten van het huis wel doorbetalen. Huissnelverkopen.nl biedt een unieke oplossing bij het verkopen van een afbetaald huis. Wij bieden huiseigenaren een onschatbare toegevoegde waarde, die om welke reden ook, snel van hun huis af willen. We zijn eerlijk en transparant over het bedrag dat wij bieden op uw huis. Maar als u rekening houdt met het bedrag dat u elke maand betaalt voor uw vaste lasten en (gemeentelijke) belastingen terwijl uw woning te koop staat, de makelaar en uw eigen tijd, dan is het bedrag dat u uiteindelijk van ons ontvangt niet zo verkeerd. Want de vastgoedmarkt kan onvoorspelbaar en turbulent zijn. Daarom zijn wij al jaren de huizenopkoper voor u die snel handelt. 

Een huis erven en verkopen

Een huis erven van ouders, familie of vrienden

Het overlijden van een dierbare is natuurlijk een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in uw leven. Er volgt een periode van rouw en tegelijk komt er een hoop regelwerk bij kijken. Eerst alle gebeurtenissen rondom de uitvaart en daarna volgt de afwikkeling van een aantal financiële zaken, zoals het verkopen van de woning. Het is zaak om op de hoogte te zijn en te blijven van hetgeen u te wachten staat op het gebied van de erfbelasting en alle aanslagen die u als nabestaande te wachten staat. Als u erfgenaam bent dan is dat vastgelegd is in het testament, maar als er geen testament is dan wordt er in de wet aangeven wie de erfgenamen zijn. In de eigendomsakte staat ook aangegeven wie de woning toekomt na overlijden van de eigenaar. Een afbetaald huis erven in het buitenland kan natuurlijk ook, zoals een huis verkopen in België.