Executieverkoop van woning

Dreigt er een executieverkoop van woning? Neem dan direct contact op met onze makelaar. Want aan Leco Vastgoed kunt u met zekerheid uw huis verkopen. Samen met u zoeken we naar mogelijkheden om uw executieverkoop te voorkomen.

Executieverkoop van woning

Doe direct een aanvraag

Executieverkoop van woning

Executieverkoop van woning

Een executieverkoop van woning voorkomen? Dat kan! Maar hoe werkt dat? Heel simpel, wij kopen uw huis. Ons werkgebied is heel Nederland. Van Noord-Holland tot Zuid-Limburg. 

Wordt uw huis gedwongen verkocht door de bank of door een beslaglegger? Maak dan snel een afspraak voor bezichtiging met onze specialist, het is gratis en vrijblijvend. 

reviews

“Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk. Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen, maar houdt het klant-is-koning-principe duidelijk voor ogen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…”

– Merel Burmeister

“Wij hadden een huurhuis aangeboden gekregen en wilden snel van ons huis af. Leon heeft ons goed en snel geholpen, een betrouwbaar persoon.”

– Roel van Alphen

“Vriendelijk, persoonlijk en professioneel. Meedenkend , behulpzaam en altijd goed bereikbaar. Een makelaarskantoor met alle kennis in huis!”

– Thea Van Der Weij

“Ons ouderlijk huis in Geleen hebben wij verkocht aan Huis Snel Verkopen. Alles is naar wens verlopen en alles werd goed en snel afgehandeld. Ik kan het iedereen aanraden om met ze in zee te gaan. Zeer tevreden..”

– Marco Kamphuis

“Wat vond ik het prettig om met jou zaken te doen. Ik maakte me al wel een beetje zorgen dat de verkoop van mijn woning lang zou gaan duren. Maar dankzij jouw bedrijf is het allemaal in een stroomversnelling gekomen.”

– Friedy de Laat

“Al meerdere keren heel goed en vakkundig geholpen, absoluut aan te bevelen.”

– Petra Duivens

“Sinds 2009 heb ik via Leon gehuurd in Eindhoven. Hij is netjes, vriendelijk en zorgt ervoor dat problemen altijd op een goede manier opgelost worden. Prima huisbaas!.”

– Laura Cornet

voorkom executieverkoop

Dreigt een gedwongen verkoop van uw woning door de hypotheekbank of een beslaglegger? Ook wel ‘executieverkoop van woning’ genoemd. Dan is snel schakelen geboden. Wij van Leco Vastgoed beschikken over de expertise in alle voorkomende situaties van gedwongen verkopen van woningen. Voor de bewoner en/of eigenaar is een dreigende executieverkoop van een woning een zeer vervelende, complexe en ingrijpende gebeurtenis.  

Sinds 2003 zijn wij specialisten op het gebied van gedwongen verkopen van woningen. En we kunnen inmiddels wel een boek schrijven over onze ervaringen in deze materie. Er zijn verschillende betrokken partijen gemoeid bij een veiling. En met betrokken partijen bedoelen we o.a. banken, notarissen, opkopers en woningeigenaren wiens woning via een openbare verkoop wordt verkocht.

in 5 stappen verkocht

Executieverkoop van woning

1. Woning aanmelden

Meld uw woning of vastgoed hier vrijblijvend aan.

Executieverkoop van woning

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

Executieverkoop van woning

3. Afspraak maken

Komt uw huis in aanmerking? Dan plannen we een afspraak in.

Veiling van woning

4. Definitief bod

Als we na bezichtiging interesse hebben, volgt er een definitief bod: u beslist!

gedwongen verkoop woning

5. Koopovereenkomst

Gaat u akkoord met ons bod, dan stellen we een koopovereenkomst op.

huis verkopen executie veiling

Verkocht!

We gaan samen naar de notaris, die daarna de netto koopsom aan u uitbetaalt.

executieverkoop van woning

Er zijn tal van redenen waarom mensen terecht kunnen komen in een situatie dat hun woning gedwongen wordt verkocht. Wellicht kunt u de financiële pijn verzachten door uw huis snel, en nog vóór de veiling uit, aan Leco Vastgoed te verkopen. Dat betekent dat u geen kostbare tijd verliest aan bezichtigingen, beslaglegging, bedenktijd, ontbindende voorwaarden, en aan andere zaken die de verkoop kunnen frustreren. Samen met u zorgen we ervoor dat uw verkoop snel en goed geregeld wordt. Wij schakelen snel waardoor wij uw financiële schade, die u oploopt door een openbare verkoop, enigszins kunnen beperken.

Ook als u rekening houdt met het bedrag dat uw huis op de veiling opbrengt, de kosten die de bank en de notaris bij u in rekening brengen, de stress en de onzekerheid die gepaard gaan met een gedwongen verkoop met zich mee brengt, dan is de prijs die u van ons ontvangt misschien wel het beste alternatief. Een executieverkoop van een woning kan turbulent en onvoorspelbaar verlopen. Kies daarom nu voor zekerheid!

ik wil van mijn huis af

Denkt u “ik wil van mijn huis af” dan informeren wij u graag dat wij ook met deze website antwoord kunnen geven aan woningeigenaren wiens huis gedwongen wordt verkocht. Dit heeft vele voordelen;

  • U hoeft geen makelaar in te schakelen;
  • Geen risico op dubbele woonlasten;
  • Binnen 24 uur ontvangt u het beste bod;
  • Geen verkoopstress en/of onzekerheid;
  • Overtollige spullen kunt u achterlaten;
  • Geen kijkers over de vloer

U wilt uw huis direct verkopen en u vraagt zich af waar, bij wie kan ik het beste aankloppen? Het antwoord op die vraag is dichterbij dan u denkt. Want u hebt het antwoord immers al. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw gegevens invullen op ons contactformulier, Ga hiervoor naar “Bod aanvragen“.

 

executieverkoop van woning

Snel Uw huis verkopen?

Want wist u dat wij een van de eerste waren in Nederland met het opkopen van woningen.

Al vele vastgoed en huiseigenaren hebben we toch goed kunnen helpen met het snel verkopen van hun huis.

huis direct verkopen

Wilt u een huis verkopen bij een executieverkoop van woning, of u heeft een huis heeft geërfd, of u bent het gedoe met een huurder meer dan beu? Of door een aantal andere omstandigheden zoals een geplande executieverkoop van uw woning? Wij begrijpen de noodzaak en de urgentie om een woning snel te verkopen aan een goede huisopkoper.

In staat zijn om uw handen op de meest pijnloze manier te wassen. U te verlossen van een vervelende situatie kan de reddende engel zijn die een gestreste huiseigenaar in een veilingtraject nodig heeft, want u wilt gewoon verder met uw leven.

De professionals van Leco Vastgoed zijn gespecialiseerd in het bijstaan ​​van eigenaren van woningen in moeilijke situaties. Eigenaren die een huis hebben dat stress of problemen oplevert. Of waar een gedwongen verkoop haast onafwendbaar is. Ons doel is om win-winsituaties te creëren waarin u op de snelste manier uw huis kunt verkopen, terwijl het voor ons nog steeds een goede investering is.

executieverkoop van woning

Hoewel een executieverkoop van een woning in Nederland gebruikelijk is, varieert het veilingproces afhankelijk van de hypotheekbank. Maar niet in alle gevallen is het de hypotheekbank die de veiling heeft aangezegd. Ook komt het voor dat een beslaglegger toestemming vraagt aan de rechter om het registergoed te mogen veilen. In dat laatste geval is vaak een veiling onoverkoombaar indien niet, of niet tijdig tot betaling van de beslaglegger wordt overgegaan.