Selecteer een pagina

Ontvang gratis een bod en verkoop uw huis in 1 week.

huis direct verkopen

Direct uw huis verkopen?

Gratis en vrijblijvend weten wat wij voor je huis geven? Vraag een gratis bod aan!

Waarom uw huis verkopen aan huissnelverkopen.nl?

Uw huis direct verkopen? Huis snel verkopen is dé website voor het direct verkopen van je woning. Een initiatief van makelaar Lefen. Je verkoopt je huis direct zonder kosten. Zo bespaar je duizenden Euro’s aan courtage. Voor jouw als woningverkoper een hele zorg minder!

Vul nu ons contactformulier in, want bij interesse ontvang je van HuisSnelVerkopen.nl binnen 24 uur een bod op je woning! Alle afspraken worden notarieel vastgelegd en jij bepaalt wanneer de overdracht is bij de notaris. Kortom, dé snelste manier om je huis te verkopen! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Wat is dé snelste manier om je huis te verkopen…

Het antwoord is snel je huis verkopen aan HuisSnelVerkopen.nl! Want je kunt jouw huis direct verkopen, gratis en binnen 24 uur! “Vandaag uw huis verkopen” en “snel huis verkopen” zijn niet voor niets termen waar we hoog mee in de zoekresultaten willen staan. Wil je ook direct zekerheid? Maak dan snel een afspraak met HuisSnelVerkopen.nl voor een vrijblijvende kennismaking. Afhankelijk van de makelaar en de tijd, kun je misschien je huis vandaag verkopen! Huizen kopen is onze specialiteit en dat maken we waar. Indien wij interesse hebben in je woning kan je huis dus binnen 24 uur verkocht zijn. Zonder makelaarskosten, en zonder stress en onzekerheid.

Samengevat willen wij je woning graag zien, want alleen dan kan onze makelaar de woning onderwerpen aan een inspectie. Deze bezichtiging is helemaal gratis, vrijblijvend én duurt slechts een uur. Gebaseerd op de uitkomsten van de inspectie doen we je een vrijblijvend bod. Doen wij altijd een bod? Neen, indien wij geen interesse hebben ontvang je geen bod. Vervolgens kun je jouw huis direct verkopen als ons bod je bevalt.

Je huis direct verkopen? Dat kan via HuisSnelVerkopen.nl

huis direct verkopenDaarom kunnen wij het niet vaak genoeg herhalen, maar HuisSnelVerkopen.nl is dé snelste manier om je huis te verkopen. Dat kunnen we niet alleen zeggen, we hebben er ook bewijs voor. Bij interesse van onze kant heb je binnen 24 uur al een bod op je huis. Maar hoe zit het dan met het inschakelen van een gewone makelaar? Die kun je natuurlijk ook inschakelen maar houdt dan rekening met het betalen van 1 tot 2 procent van de koopsom voor kosten aan makelaarscourtage. Bij een woning van 250.000 euro is dat al gauw 2.500 tot 5.000 euro van de verkoopprijs. Het percentage van de courtage staat niet vast. Want er zijn grote onderlinge verschillen tussen de percentages die makelaars hanteren. Tel daarbij op de extra kosten die makelaars in rekening brengen voor onder andere het plaatsen van advertenties op internet en andere reclamekosten zoals open huis dagen niet vergeten.

Ervaar hoe prettig een zorgeloze verkoop van je woning voelt.

Bovendien heeft een makelaar eigen belangen die, wanneer de verleiding groot is, boven jouw belangen kunnen prevaleren, met alle gevolgen van dien. Zo kan het gebeuren dat de aandacht voor uw woning op een laag pitje komt te staan, omdat hij of zij de voorkeur geeft aan verkoop van woningen met een hogere opbrengst.

Kortom, wil je ook jouw woning snel en op een veilige manier verkopen, vul dan gerust ons online formulier in. Wij helpen je graag verder en bij interesse ontvang je snel een reactie. Intussen maken wij een afspraak voor een gratis taxatie en een vrijblijvend bod. Ga je akkoord dan kun je jouw huis aan ons verkopen. De huizen inkoop van Nederland. Omdat wij dé makelaar zijn die zelf koopt.

Ma t/m Zo 08.00 tot 22.00 uur

Wij bellen u graag terug!

💰 Het beste bod
💶 Geen bijkomende kosten
🤝 Notariële afwikkeling
🚚 Wij ruimen de inboedel op
😉 Geen verkoopstress
🕢 Flexibele oplevering