Huis in Nuth Verkopen

Een huis in Nuth verkopen gemeente Beekdaelen aan een makelaar? Daar had u misschien tot vandaag nog nooit van gehoord. Leco Vastgoed koopt woningen rechtstreeks van eigen woning bezitters. 

huis in Nuth verkopen

Doe direct een aanvraag

Huis in Nuth verkopen

Huis in nuth
verkopen

Het verschil tussen Leco Vastgoed en een gewone makelaar is dat wij uw huis zelf kopen voor eigen rekening en risico. 

Het nakomen van afspraken staat bij ons hoog in het vaandel. Zodat u weet waar u aan toe bent. Bespaar tijd & geld door ook uw huis te verkopen aan Leco Vastgoed.

reviews

“Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk. Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen, maar houdt het klant-is-koning-principe duidelijk voor ogen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…”

– Merel Burmeister

“Wij hadden een huurhuis aangeboden gekregen en wilden snel van ons huis af. Leon heeft ons goed en snel geholpen, een betrouwbaar persoon.”

– Roel van Alphen

“Vriendelijk, persoonlijk en professioneel. Meedenkend , behulpzaam en altijd goed bereikbaar. Een makelaarskantoor met alle kennis in huis!”

– Thea Van Der Weij

“Ons ouderlijk huis in Geleen hebben wij verkocht aan Huis Snel Verkopen. Alles is naar wens verlopen en alles werd goed en snel afgehandeld. Ik kan het iedereen aanraden om met ze in zee te gaan. Zeer tevreden..”

– Marco Kamphuis

“Wat vond ik het prettig om met jou zaken te doen. Ik maakte me al wel een beetje zorgen dat de verkoop van mijn woning lang zou gaan duren. Maar dankzij jouw bedrijf is het allemaal in een stroomversnelling gekomen.”

– Friedy de Laat

“Al meerdere keren heel goed en vakkundig geholpen, absoluut aan te bevelen.”

– Petra Duivens

“Sinds 2009 heb ik via Leon gehuurd in Eindhoven. Hij is netjes, vriendelijk en zorgt ervoor dat problemen altijd op een goede manier opgelost worden. Prima huisbaas!.”

– Laura Cornet

huis in nuth verkopen:
de snelste manier

Het draait niet alleen om het een huis direct verkopen in Nuth. Maar wij bieden u ook handvatten die andere huizen opkopers u doorgaans niet kunnen of willen bieden.

Denkt u bijvoorbeeld aan een aanbetaling of voorschot op de koopprijs zodat u al geld via de notaris in handen krijgt om alvast de eerste verhuiskosten te betalen. 

leco vastgoed

Gratis het beste bod

Geen kijkers over de vloer

Aanbetaling mogelijk

Geen makelaarskosten

Direct 100% verkoopzekerheid

verkoop elders

Onzekerheid over de verkoop

Kijkers over de vloer

Eerst uw woning opknappen

Minimaal 1 tot 2% courtage

Voorbehoud en bedenktijd koper

direct huis verkopen Voordelen:

Een huis in Nuth verkopen is niet altijd even gemakkelijk. Er komt veel regelwerk aan te pas. Daarom is Leco Vastgoed er voor u. Want via huissnelverkopen.nl bieden wij u een unieke manier en vele voordelen om uw huis te verkopen. 

  • Uw huis verkopen binnen één week;
  • Geen courtage bij verkoop;
  • Snelle notariële afhandeling;
  • Wij kopen in alle plaatsen en in elke staat;
  • Niet langer in onzekerheid;
  • Alle overtollige spullen kunt u achterlaten;
  • Wij voeren uw overtollige spullen af;
  • Geen kijkers over de vloer;

in 5 stappen verkocht

huis in Limburg verkopen

1. Huis aanmelden

Meld uw huis of ander vastgoed hier vrijblijvend aan.

Huis in Nuth verkopen

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

Huis in Nuth verkopen

3. Afspraak maken

Komt uw huis in aanmerking? Dan plannen we een afspraak in.

in Nuth huis verkopen

4. Definitief bod

Als we na bezichtiging interesse hebben, volgt er een definitief bod: u beslist!

Koopovereenkomst

5. Koopovereenkomst

Gaat u akkoord met ons bod, dan stellen we een koopovereenkomst op.

wij kopen huizen

Verkocht!

We gaan samen naar de notaris, die daarna de netto koopsom aan u uitbetaalt.

uw huis in nuth verkopen?

De makelaar die zelf huizen koopt in Limburg, zo zou u makelaar in Nuth dus Leco Vastgoed het beste kunnen omschrijven. En dat niet alleen want via  huissnelverkopen.nl biedt Leco Vastgoed u het snelste verkoopproces voor uw woning. Met Leco Vastgoed heeft u een plaatselijk makelaar niet meer nodig. Wij kopen huizen en realiseren ons ook dat de verkoop van uw huis een grote zorg kan zijn. Bij een gewone verkoop weet u immers niet of uw woning wel verkocht wordt en voor welke prijs. Daarmee breekt een periode van onzekerheid, stress en frustratie aan. Maar wij hebben dé oplossing voor al die onzekerheden. Hoe wij dit zo doen? Heel simpel want wij kopen uw huis! En doordat wij dus elke dag op de hoogte blijven van de situatie van de woningmarkt door heel Nederland, weten wij precies wat het beste bod is op uw huis.

makelaar koopt uw huis

Uw huis in Nuth verkopen kan bij Leco Vastgoed dus binnen 2 dagen geregeld zijn. Neem nu snel contact op en vul het contactformulier in en ontdek de prijs die wij bieden voor uw huis. Maak een afspraak voor een gratis bezichtiging bij u thuis. In slechts 30 minuten wordt de woning getaxeerd en ontvangt u daarna – bij interesse – een bod op uw huis. Accepteert u vervolgens dit bod? Dan is uw huis daarmee verkocht. Zo snel mogelijk maken we een afspraak bij de notaris die zorgt voor de verdere afhandeling. En daarna feliciteren wij u met de definitieve verkoop van uw huis.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring is huis snel verkopen daarom dé ideale en betrouwbare partij bij het laten opkopen van uw woning in Nuth. Wij bieden u immers een totaaloplossing voor een snelle en definitieve verkoop. Want als u ons inschakelt hoeft u zelf niets meer te doen. Na de verkoop van uw huis aan ons regelen wij dus alles tot en met de overdracht bij de notaris. Onze werkwijze is simpel want wij kopen uw huis! Leco Vastgoed heeft ruim 20 jaar ervaring met de aankoop van particuliere woningen in Nuth. Bij ons kunt u uw huis laten opkopen en wij nemen deze vervolgens af op de dag die we samen overeenkomen. Dit kan op de korte, maar ook op de lange termijn. 

Mooie Limburgse plaats Nuth

Wist u dat Nuth tot 31 december 2018 een gemeente in de Nederlandse provincie Limburg was. Want de hoofdplaats was het gelijknamige kerkdorp Nuth. De gemeente telde circa 6.465 inwoners en had een oppervlakte van 32,63 km². Nuth fuseerde op 1 januari 2019 met de naburige gemeenten Onderbanken en Schinnen tot de nieuwe gemeente Beekdaelen.

De gemeente Nuth was een fusiegemeente, ontstaan na twee gemeentelijk herindelingen: in 1821 met de toevoeging van Vaesrade en in 1982 met de toevoeging van Hulsberg, Schimmert en Wijnandsrade. Tevens werd bij deze laatste herindeling het Kathagerbroek (tot dan behorend aan de gemeente Hoensbroek) toegevoegd. De gemeente Nuth telde 5 dorpen en 25 buurtschappen en gehuchten.