Huis verkopen
in de regio

Uw huis verkopen in de regio? Dat kan veilig en vertrouwd aan Leco Vastgoed via huissnelverkopen.nl. Hieronder treft u de regio’s aan waarin wij actief zijn. Wilt u weten of wij ook in uw regio woningen kopen? Neem gerust contact met ons op.

huis verkopen in de regio

Doe direct een aanvraag

huis verkopen in de regio

huis verkopen
in de regio

Denkt u wel eens over het snel en zorgeloos verkopen van uw woning? 

Bespaar tijd & geld en verkoop uw huis vandaag nog aan ons.

reviews

“Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk. Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen, maar houdt het klant-is-koning-principe duidelijk voor ogen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…”

– Merel Burmeister

“Wij hadden een huurhuis aangeboden gekregen en wilden snel van ons huis af. Leon heeft ons goed en snel geholpen, een betrouwbaar persoon.”

– Roel van Alphen

“Vriendelijk, persoonlijk en professioneel. Meedenkend , behulpzaam en altijd goed bereikbaar. Een makelaarskantoor met alle kennis in huis!”

– Thea Van Der Weij

“Ons ouderlijk huis in Geleen hebben wij verkocht aan Huis Snel Verkopen. Alles is naar wens verlopen en alles werd goed en snel afgehandeld. Ik kan het iedereen aanraden om met ze in zee te gaan. Zeer tevreden..”

– Marco Kamphuis

“Wat vond ik het prettig om met jou zaken te doen. Ik maakte me al wel een beetje zorgen dat de verkoop van mijn woning lang zou gaan duren. Maar dankzij jouw bedrijf is het allemaal in een stroomversnelling gekomen.”

– Friedy de Laat

“Al meerdere keren heel goed en vakkundig geholpen, absoluut aan te bevelen.”

– Petra Duivens

Leco Vastgoed of
verkoop
elders

Er komt veel op u af bij het verkopen van een huis. Denk daarbij ook aan de vaste kosten die doorgaan terwijl uw huis in de verkoop staat. Naast de kosten van de hypotheek krijgt u ook te maken met:

De vaste lasten, zoals de energierekening of een verzekering;
eventuele kosten voor reparaties of onderhoud aan het huis. En wat denkt u van de steeds hogere onroerend goed belasting die de gemeente bij u in rekening brengt.

leco vastgoed

Gratis het beste bod

Geen kijkers over de vloer

Aanbetaling mogelijk

Geen makelaarskosten

Direct 100% verkoopzekerheid

verkoop elders

Onzekerheid over de verkoop

Kijkers over de vloer

Eerst uw woning opknappen

Minimaal 1 tot 2% courtage

Voorbehoud en bedenktijd koper