uw Huis verkopen in hunsel

Wilt u net als zoveel anderen uw huis verkopen in Hunsel? Indien u overweegt om uw huis in Hunsel te verkopen dan is Leco Vastgoed uw makelaar. Aan Leco Vastgoed kunt u geheel vrijblijvend uw woning aanbieden. Want bij interesse ontvangt u een goed bod!

huis verkopen in Hunsel

Doe direct een aanvraag

huis verkopen Kerkrade

Huis verkopen in hunsel

Toch zijn de woorden ‘huis verkopen Kerkrade’ echt een uitkomst bij een definitieve verkoop van uw huis. Want wij bieden u de snelste manier om uw huis te verkopen in Kerkrade.

reviews

“Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk. Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen, maar houdt het klant-is-koning-principe duidelijk voor ogen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…”

– Merel Burmeister

“Wij hadden een huurhuis aangeboden gekregen en wilden snel van ons huis af. Leon heeft ons goed en snel geholpen, een betrouwbaar persoon.”

– Roel van Alphen

“Vriendelijk, persoonlijk en professioneel. Meedenkend , behulpzaam en altijd goed bereikbaar. Een makelaarskantoor met alle kennis in huis!”

– Thea Van Der Weij

“Ons ouderlijk huis in Geleen hebben wij verkocht aan Huis Snel Verkopen. Alles is naar wens verlopen en alles werd goed en snel afgehandeld. Ik kan het iedereen aanraden om met ze in zee te gaan. Zeer tevreden..”

– Marco Kamphuis

“Wat vond ik het prettig om met jou zaken te doen. Ik maakte me al wel een beetje zorgen dat de verkoop van mijn woning lang zou gaan duren. Maar dankzij jouw bedrijf is het allemaal in een stroomversnelling gekomen.”

– Friedy de Laat

“Al meerdere keren heel goed en vakkundig geholpen, absoluut aan te bevelen.”

– Petra Duivens

“Sinds 2009 heb ik via Leon gehuurd in Eindhoven. Hij is netjes, vriendelijk en zorgt ervoor dat problemen altijd op een goede manier opgelost worden. Prima huisbaas!.”

– Laura Cornet

huis verkopen in hunsel:
de snelste manier

Het gaat niet alleen om het verkopen van uw huis in Hunsel. Want wij bieden u de handvatten die andere opkopers van huizen in Limburg u doorgaans niet kunnen of willen bieden.

Denkt u bijvoorbeeld aan een aanbetaling op de prijs zodat u al geld via de notaris in handen krijgt om alvast de eerste verhuiskosten te betalen. 

leco vastgoed

Gratis het beste bod

Geen kijkers over de vloer

Aanbetaling mogelijk

Geen makelaarskosten

Direct 100% verkoopzekerheid

verkoop elders

Onzekerheid over de verkoop

Kijkers over de vloer

Eerst uw woning opknappen

Minimaal 1 tot 2% courtage

Voorbehoud en bedenktijd koper

direct huis verkopen Voordelen:

Uw huis verkopen Kerkrade of in een andere plaats in Limburg is niet altijd even makkelijk. Er komt doorgaans dus veel regelwerk aan te pas. Maar Leco Vastgoed is er voor u. Want via huissnelverkopen.nl bieden wij u een unieke manier, en vele voordelen, om uw huis te verkopen zonder onzekerheid. 

  • Uw huis verkopen binnen één week;
  • Geen courtage bij verkoop;
  • Notariële afhandeling;
  • Wij kopen in alle plaatsen en in elke staat;
  • Niet langer in onzekerheid;
  • Alle overtollige spullen kunt u achterlaten;
  • Wij voeren uw overtollige spullen af.

in 5 stappen verkocht

huis verkopen Kerkrade

1. Woning aanmelden

Meld uw woning of vastgoed hier vrijblijvend aan.

huis verkopen Kerkrade

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

huis verkopen Kerkrade

3. Afspraak maken

Komt uw huis in aanmerking? Dan plannen we een afspraak in.

Definitief bod

4. Definitief bod

Als we na bezichtiging interesse hebben, volgt er een definitief bod: u beslist!

Koopovereenkomst

5. Koopovereenkomst

Gaat u akkoord met ons bod, dan stellen we een koopovereenkomst op. 

Woning verkocht

Verkocht!

We gaan samen naar de notaris, die daarna de netto koopsom aan u uitbetaalt.

huis verkopen in hunsel

De betrouwbare makelaar in Kerkrade en omstreken die zelf huizen koopt, zo zou u deze huizen opkoper in Nederland het beste kunnen omschrijven. En dat niet alleen want huissnelverkopen.nl biedt u het snelste verkoopproces voor uw huis. Wij realiseren ons ook dat de verkoop van uw huis een grote zorg kan zijn. Wij bieden u uitkomst bij een snelle en definitieve verkoop. Bij verkoop via een gewone makelaar weet u immers niet of uw woning wel verkocht wordt en voor welke prijs. Daarmee breekt een periode van onzekerheid, stress en frustratie aan. Maar wij hebben dé oplossing voor al die onzekerheden. Hoe wij dit zo doen? Heel simpel want wij kopen uw huis! 

makelaar koopt uw huis in Hunsel

U bent het misschien niet gewend maar wij zijn een makelaar die zelf huizen koopt. Uw huis verkopen in Hunsel kan bij ons al met al binnen 1 week geregeld zijn. Indien wij interesse hebben in uw woning verkoopt u met zekerheid, en huis verkopen in Nederland kan dus zonder makelaarskosten. Neem nu dus snel contact op en vul het contactformulier in en ontdek de prijs die wij bieden voor uw huis. Bij verkoop verliest u dus geen (kostbare) tijd aan bezichtigingen, aan uitgestelde afspraken, aan 3 dagen bedenktijd bij kopers, aan ontbindende voorwaarden, en aan noem maar op. Hou ook de makelaarskosten maar in uw eigen zak. Waarom tijd en geld verspillen als u aan ons meteen kunt verkopen?

wie komt in aanmerking?

In principe komt iedereen met een eigen koopwoning in aanmerking om een huis in Hunsel aan ons ter verkoop aan te bieden. Het maakt niet uit in welke wijk uw woning in Hunsel is gelegen. Want wij kopen woningen in alle wijken in Hunsel. Hunsel is een klein kerkdorp in Midden-Limburg (Nederland), gelegen in een landelijk, agrarisch gebied in de gemeente Leudal, 10 kilometer ten zuidoosten van Weert. Er wonen 950 mensen.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring is Leco Vastgoed daarom dé ideale en betrouwbare partij bij het direct verkopen uw woning in Hunsel. Wij bieden u immers een totaaloplossing voor een snelle en definitieve verkoop. Want als u ons inschakelt hoeft u zelf niets meer te doen. Na de verkoop van uw huis aan ons regelen wij dus alles tot en met de overdracht bij de notaris. Onze werkwijze is simpel want wij kopen uw huis! Wij zijn makelaars en hebben ruim 20 jaar ervaring met de aankoop van huizen in Hunsel. Want huizen kopen wij op zonder ontbindende voorwaarden en nemen deze vervolgens af op de dag die we samen overeenkomen. Dit kan op de korte, maar ook op de lange termijn. Ook voor het verkopen van verhuurd onroerend goed of een beleggingspand verkopen gaat u naar Rendement Vastgoed.