Huis verkopen in nijmegen

U denkt misschien bij de woorden ‘huis verkopen in Nijmegen’ niet aan een makelaar die zelf huizen koopt in Gelderland. Maar u aan ons kunt direct en met een gerust hart uw huis verkopen.

huis verkopen in Nijmegen

Doe direct een aanvraag

huis verkopen in Nijmegen

Huis verkopen in
nijmegen

Toch zijn de woorden ‘huis verkopen in Nijmegen’ beslist een uitkomst bij een definitieve verkoop van uw huis. Want makelaar Leco Vastgoed biedt u de snelste manier om uw huis te verkopen in Nijmegen.

Bovendien staat het nakomen van afspraken bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor weet u exacte waar u aan toe bent. Bespaar ook tijd & geld en verkoop uw huis in Nijmegen vandaag nog aan ons.

reviews

“Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk. Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen, maar houdt het klant-is-koning-principe duidelijk voor ogen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…”

– Merel Burmeister

“Wij hadden een huurhuis aangeboden gekregen en wilden snel van ons huis af. Leon heeft ons goed en snel geholpen, een betrouwbaar persoon.”

– Roel van Alphen

“Vriendelijk, persoonlijk en professioneel. Meedenkend , behulpzaam en altijd goed bereikbaar. Een makelaarskantoor met alle kennis in huis!”

– Thea Van Der Weij

“Ons ouderlijk huis in Geleen hebben wij verkocht aan Huis Snel Verkopen. Alles is naar wens verlopen en alles werd goed en snel afgehandeld. Ik kan het iedereen aanraden om met ze in zee te gaan. Zeer tevreden..”

– Marco Kamphuis

“Wat vond ik het prettig om met jou zaken te doen. Ik maakte me al wel een beetje zorgen dat de verkoop van mijn woning lang zou gaan duren. Maar dankzij jouw bedrijf is het allemaal in een stroomversnelling gekomen.”

– Friedy de Laat

“Al meerdere keren heel goed en vakkundig geholpen, absoluut aan te bevelen.”

– Petra Duivens

“Sinds 2009 heb ik via Leon gehuurd in Eindhoven. Hij is netjes, vriendelijk en zorgt ervoor dat problemen altijd op een goede manier opgelost worden. Prima huisbaas!.”

– Laura Cornet

huis verkopen in nijmegen:
de snelste manier

Het draait niet alleen om uw huis verkopen in Nijmegen. Want wij bieden u ook handvatten die andere huizenkopers in Nijmegen u doorgaans niet kunnen of willen bieden.

Denkt u bijvoorbeeld aan een aanbetaling of voorschot op de koopprijs zodat u al geld via de notaris in handen krijgt om alvast de eerste verhuiskosten te betalen. 

leco vastgoed

Gratis het beste bod

Geen kijkers over de vloer

Aanbetaling mogelijk

Geen makelaarskosten

Direct 100% verkoopzekerheid

verkoop elders

Onzekerheid over de verkoop

Kijkers over de vloer

Eerst uw woning opknappen

Minimaal 1 tot 2% courtage

Voorbehoud en bedenktijd koper

direct huis verkopen Voordelen:

Uw huis snel verkopen in Nijmegen is niet altijd even gemakkelijk. Want er komt doorgaans veel regelwerk aan te pas. Daarom is huis snel verkopen .nl er voor u. Want via huissnelverkopen.nl bieden wij u een unieke manier, en vele voordelen om uw huis definitief te verkopen. 

  • Uw huis verkopen binnen één week;
  • Geen courtage bij verkoop;
  • Snelle notariële afhandeling;
  • Wij kopen in alle plaatsen en in elke staat;
  • Niet langer in onzekerheid;
  • Alle overtollige spullen kunt u achterlaten;
  • Wij voeren uw overtollige spullen af;
  • Geen nieuwsgierige kijkers over de vloer;

in 5 stappen verkocht

huis verkopen in Heerlen

1. Huis aanmelden

Meld uw huis of ander vastgoed hier vrijblijvend aan.

huis verkopen in Heerlen

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

huis verkopen in Heerlen

3. Afspraak maken

Komt uw huis in aanmerking? Dan plannen we een afspraak in.

huis verkopen in Heerlen

4. Definitief bod

Als we na bezichtiging interesse hebben, volgt er een definitief bod: u beslist!

huis verkopen in Heerlen

5. Koopovereenkomst

Gaat u akkoord met ons bod, dan stellen we een koopovereenkomst op.

huis verkopen in Heerlen

Verkocht!

We gaan samen naar de notaris, die daarna de netto koopsom aan u uitbetaalt.

huis verkopen in Nijmegen

De betrouwbare huizen inkoop website en actief in Nijmegen en omstreken, zo zou u huissnelverkopen.nl het beste kunnen omschrijven. En dat niet alleen want huissnelverkopen.nl biedt u het snelste verkoopproces voor uw woning. Wij realiseren ons ook dat de verkoop van uw huis een grote zorg kan zijn. Bij een verkoop via een gewone makelaar weet u immers niet of uw woning wel verkocht wordt en voor welke prijs. Daarmee breekt een periode van onzekerheid, stress en frustratie aan. Maar wij hebben dé oplossing voor al die onzekerheden. Hoe wij dit zo doen? Heel simpel want wij kopen uw huis! En doordat wij dus elke dag op de hoogte blijven van de situatie van de woningmarkt in Nijmegen, weten wij precies wat het beste bod is op uw huis.

verkoop uw huis aan makelaar

Uw huis verkopen in Nijmegen kan bij ons al met al binnen 1 week geregeld zijn. Neem nu dus snel contact op en vul het contactformulier in en ontdek de prijs die wij bieden voor uw huis. Zelfs indien een executieverkoop van woning dreigt is het verstandig om snel met Leco Vastgoed contact op te nemen. Maak vervolgens een afspraak voor een gratis en professionele bezichtiging bij u thuis. In slechts 30 minuten wordt uw woning getaxeerd en u ontvangt daarna – bij interesse – een bod op uw huis. Accepteert u vervolgens dit bod? Dan is uw huis daarmee verkocht. Zo snel mogelijk maken we een afspraak bij de notaris die zorgt voor de verdere afhandeling. En daarna feliciteren wij u met de definitieve verkoop van uw huis.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring is huis snel verkopen en ander initiatieven zoals “ik wil van mijn woning af” daarom dé ideale en betrouwbare partij bij het laten opkopen van uw woning in Nijmegen. Wij bieden u immers een totaaloplossing bij een snelle en definitieve verkoop. Want als u uw huis aan ons verkoopt hoeft u zelf niets meer te doen. Na de verkoop van uw huis aan ons regelen wij dus alles tot en met de overdracht bij de notaris. Onze werkwijze is simpel want wij kopen uw huis! Onze makelaar heeft echter ruim 20 jaar ervaring met de aankoop van huizen in Nijmegen. Want huizen kopen wij op zonder ontbindende voorwaarden en nemen deze vervolgens af op de dag die we samen overeenkomen. Dit kan op de korte, maar ook op de lange termijn. 

wie komt in aanmerking?

In principe kan iedereen met een eigen koopwoning in Nijmegen bij ons een huis ter verkoop bieden. Het maakt niet uit in welke wijk uw woning in Nijmegen gelegen is. Want wij kopen woningen in alle wijken in Nijmegen zoals; Lent
Oosterhout, Benedenstad, Stadscentrum, Altrade met o.a. de Schildersbuurt en de Componistenbuurt, Bottendaal, Galgenveld, Groenewoud, Hengstdal, Hunnerberg, Kwakkenberg, Ooyse Schependom, Goffert, Hazenkamp, Heijendaal, Nije Veld met o.a. het Willemskwartier, de Muntenbuurt en de Landbouwbuurt, St. Anna, Brakkenstein met o.a. de Kannuniken- en Dekenbuurt, Grootstal, Hatert met o.a. de Edelstenenbuurt, Hatertse Hei, Hees, Heseveld, Neerbosch-Oost, Wolfskuil, Biezen met o.a. Waterkwartier, Dukenburg, Aldenhof, Lankforst, Malvert, Meijhorst, Staddijk, Tolhuis, Vogelzang, Weezenhof, Zwanenveld
Lindenholt, en zoals gezegd alle overige wijken binnen de gemeente Nijmegen.

huis verkopen in Nijmegen

Snel Uw huis verkopen?

Want wist u dat wij een van de eerste waren in Nederland met het opkopen van huizen.

Al vele vastgoed en huiseigenaren hebben we toch goed kunnen helpen met het snel verkopen van hun huis.