Huis verkopen in Limburg

huis verkopen Limburg gemakkelijk via huissnelverkopen.nl

Makelaar Leco Vastgoed koopt uw huis in Limburg

Kies voor verkoopzekerheid. Doe direct een aanvraag

Ontvang binnen 1 dag een bod

Doe direct een aanvraag

Wij kopen in heel Nederland

Met meer dan 20 jaar ervaring bestaat het team van Leco Vastgoed uit ervaren specialisten waaraan u definitief uw huis kunt verkopen.

Reviews

Lees onze klant ervaringen en overtuig u van onze correcte en betrouwbare werkwijze.

favicon huis snel verkopen  Gratis het beste bod

favicon huis snel verkopen  Aanbetaling mogelijk

favicon huis snel verkopen  Ruim 20 jaar ervaring

huis verkopen limburg

Wij kopen uw huis

Zoals overal in Nederland zijn er in Limburg veel makelaars. Goede, slechte, grote en kleine makelaarskantoren. Misschien zijn er wel te veel makelaars in Limburg? Leco Vastgoed is al meer dan 20 jaar actief in het mooie Limburg en heeft al vele woningen direct kunnen aankopen. 

Alleen is Leco Vastgoed geen gewone makelaar. Waarom niet? Omdat de werkwijze van Leco Vastgoed totaal anders is dan die van een gewone makelaar. Het verschil is dat wij uw huis zelf aankopen.

huis verkopen

In 5 stappen verkocht

Uw huis verkopen in Limburg binnen no-time

huis verkopen limburg

Verschil met een makelaar

En omdat wij alle woningen zelf aankopen zijn onze activiteiten niet te vergelijken met die van een gewone makelaar in Limburg. Wij nemen uw woning niet in de verkoop, wij kopen uw woning zelf. Hierdoor krijgt u meteen zekerheid omtrent de verkoop van uw huis. Dit geeft vele voordelen. Want u hoeft bijvoorbeeld niet te wachten totdat een koper komt kijken. Als wij interesse hebben in uw huis ontvangt u meteen het beste bod.

huis verkopen Limburg

Voordelen Leco Vastgoed

Zoals gezegd is het verschil tussen Leco Vastgoed en een gewone makelaar dat wij uw huis zelf kopen. Dat geeft u veel zekerheid. Want wanneer u onze werkwijze vergelijkt met die van een gewone makelaar dan zult u zien dat u via ons uw woning snel en definitief kunt verkopen. Dat betekent dus een verkoop zonder stress. Want er komt veel regelwerk op u af bij de verkoop van uw huis. Dat zelfde geldt natuurlijk ook wanneer u een appartement verkoopt. Waar moet je immers beginnen bij het verkopen van uw woning.

Leco Vastgoed

Gratis het beste bod

Geen kijkers over de vloer

Aanbetaling mogelijk

Geen makelaarskosten

Direct 100% verkoopzekerheid

Wij kopen uw huis zelf

Persoonlijk contact

Geen verkoopstress

elders

Onzekerheid over de verkoop

Kijkers over de vloer

Eerst uw woning opknappen

Minimaal 1 tot 2% courtage

Voorbehoud en bedenktijd koper

Maanden van uw tijd

Steeds uw huis schoonmaken

Direct uw huis verkopen

huis verkopen limburg

Het snelste verkoopproces

Als wij uw woning willen kopen ontvangt u gratis het beste bod. Dat betekent dat u geen kostbare tijd verliest aan bezichtigingen, uitgestelde deals, bedenktijd, ontbindende voorwaarden, en aan andere zaken die de verkoop kunnen vertragen. Wij schakelen snel zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

huis opkopen

huis verkopen limburg

Definitief uw huis verkopen in Limburg

Bent u in een situatie terecht gekomen waarbij u zo snel mogelijk uw huis wil verkopen? Makelaar Leco Vastgoed koopt huizen in Limburg direct op. Bij ons bent u verzekerd van een snelle afwikkeling tegen een hoog bod!

Ik wil van mijn huis af

Wij hebben niet voor niets websites die de toepasselijke naam dragen “ik wil van mijn woning af“. Want wij bieden eigen-woning-bezitters zoals u een onschatbare toegevoegde waarde, die om welke reden ook, snel van hun huis af willen. Verkoopt u aan ons uw woning in Limburg dan staat het nakomen van afspraken tijdens het gehele verkooptraject bij ons hoog in het vaandel. Eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat u waarschijnlijk ook een goede prijs voor uw huis zult ontvangen als u bereid bent rustig af te wachten in een vrije markt.

Limburg

Geografisch wordt de provincie in belangrijke mate gekenmerkt door haar ligging aan de rivier de Maas, vanaf Eijsden in het zuiden tot aan Mook in het noorden. De smalle en langgerekte vorm van de provincie is historisch in hoofdzaak om strategische redenen door de loop van deze rivier bepaald. Zij werd in de Tachtigjarige Oorlog voorbereid doordat het Staatse leger diverse losse steunpunten langs de Maas wist te verkrijgen en vast te houden. Later wilde men niet dat Pruisen nog toegangen tot de Maas zou behouden, zodat onder meer de noordelijke ‘slurf’ van het huidige Limburg bij Nederland kwam.

De provincie Limburg grenst in het uiterste noorden aan de provincie Gelderland en in het noordwesten aan Noord-Brabant. Samen met de laatste vormt Limburg het landsdeel Zuid-Nederland. Met de zuidelijke helft van zijn westgrens grenst Limburg aan de Belgische provincie Limburg, een verwante buurprovincie waarmee het vanaf de Franse tijd tot aan de Belgische onafhankelijkheid bestuurlijk verenigd was.

Wij kopen zonder voorbehoud

Nadat wij uw woning hebben gezien doen wij u een definitief bod. Dat doen wij zonder voorbehoud van bijvoorbeeld financiering, bouwtechnische keuringen, taxaties e.d. Dat betekent ook dat u geen kostbare tijd verliest aan bezichtigingen, uitgestelde deals, bedenktijd, ontbindende voorwaarden zoals die wel opgenomen worden bij verkoop aan een particuliere koper, en aan andere zaken die de verkoop kunnen vertragen. Samen met u zorgen we ervoor dat uw verkoop goed geregeld wordt.

Krimpprovincie Limburg

Volgens het CBS is de provincie Limburg al jaren aan het krimpen. Dat komt enerzijds door een toenemende vergrijzing en omdat veel Limburgers elders zijn gaan wonen. Maar ook elders in Zuid-Limburg kromp de bevolking het afgelopen jaar. Alleen in Sittard-Geleen, Echt-Susteren, Beekdaelen en Voerendaal was nog sprake van enige groei.

Hoofdstad Maasticht

Begin dit jaar had de provinciehoofdstad 120.227 inwoners. In juni lag dat aantal op 119.447. Dat komt dus neer op een krimp van 780 personen. Dat is het netto resultaat van nieuwgeborenen versus sterfgevallen, en verhuizingen. Opvallend is dat er de afgelopen zes maanden veel meer Maastrichtenaren naar het buitenland vertrokken, dan dat er buitenlandse mensen in Maastricht kwamen wonen. Ook verhuizingen binnen Nederland lieten dat beeld zien. Bron CBS

Toekomst huizenprijzen Limburg

Inmiddels zijn wij meer dan 20 jaar actief met het aankopen van woningen in de provincie Limburg. Door mijn jarenlange ervaring en de huidige situatie waarin we verkeren zijn wij van menig dat we eerst een stabilisatie zullen zien. Maar toenemende vergrijzing in Limburg, een sterk stijgende rentestand zullen op termijn bijdragen aan een daling van de woningprijzen in Limburg. We staan aan de vooravond van waardedalingen. Kies daarom nu voor zekerheid in deze onzekere tijd, neem nu contact op voor het beste bod op uw woning.  

Direct uw huis verkopen

huis verkopen limburg

Waarom wij particuliere woningen aankopen?

Leco Vastgoed is dus een makelaar in Nederland die zelf huizen koopt. Het is een ideale manier voor woningverkopers zoals u om direct een woning te verkopen zonder dat u immers geconfronteerd wordt met maanden van onzekerheid en verkoopstress. Door eigen huizeninkoop nemen wij alle risico’s die gepaard gaan met de verkoop van uw huis bij u weg. Wilt u ook uw huis direct verkopen? Vraag kosteloos een vrijblijvende waardebepaling aan voor uw woning.

huis verkopen limburg

Wij kopen huizen in Limburg

 • Milsbeek
 • Ottersum
 • Valkenburg
 • Sittard
 • Berg en Terblijt
 • Heerlen
 • Ven-Zelderheide
 • Nuth
 • Margraten
 • Meerssen
 • Geleen

Direct uw huis verkopen