Huis verkopen na scheiding

Een huis verkopen na scheiding hoeft niet moeilijk te zijn. Want aan Leco Vastgoed kunt u direct en met zekerheid verkopen, zonder dat er moeizame onderhandelingen met kopers of makelaars hoeven plaats te vinden. 

huis verkopen na scheiding

Doe direct een aanvraag

huis verkopen na scheiding

huis verkopen na scheiding

Maar hoe werkt dat? Heel simpel, wij kopen uw huis. Ons werkgebied is heel Nederland. Van Noord-Holland tot Zuid-Limburg. 

Overweegt u ook om uw huis te verkopen? Een afspraak voor bezichtiging is gratis en  vrijblijvend. Wij doen een bod, u beslist.

reviews

“Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk. Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen, maar houdt het klant-is-koning-principe duidelijk voor ogen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…”

– Merel Burmeister

“Wij hadden een huurhuis aangeboden gekregen en wilden snel van ons huis af. Leon heeft ons goed en snel geholpen, een betrouwbaar persoon.”

– Roel van Alphen

“Vriendelijk, persoonlijk en professioneel. Meedenkend , behulpzaam en altijd goed bereikbaar. Een makelaarskantoor met alle kennis in huis!”

– Thea Van Der Weij

“Ons ouderlijk huis in Geleen hebben wij verkocht aan Huis Snel Verkopen. Alles is naar wens verlopen en alles werd goed en snel afgehandeld. Ik kan het iedereen aanraden om met ze in zee te gaan. Zeer tevreden..”

– Marco Kamphuis

“Wat vond ik het prettig om met jou zaken te doen. Ik maakte me al wel een beetje zorgen dat de verkoop van mijn woning lang zou gaan duren. Maar dankzij jouw bedrijf is het allemaal in een stroomversnelling gekomen.”

– Friedy de Laat

“Al meerdere keren heel goed en vakkundig geholpen, absoluut aan te bevelen.”

– Petra Duivens

“Sinds 2009 heb ik via Leon gehuurd in Eindhoven. Hij is netjes, vriendelijk en zorgt ervoor dat problemen altijd op een goede manier opgelost worden. Prima huisbaas!.”

– Laura Cornet

wie krijgt het huis bij scheiding?

 

Scheidende echtgenoten moeten hun vermogen verdelen als onderdeel van hun echtscheidingsconvenant, maar hoe uw huis (of de opbrengst van de verkoop) wordt verdeeld, hangt af van wanneer u het huis hebt gekocht en in welke staat het is.

Natuurlijk zijn de richtlijnen van de onderhoudstoestand en de waarde alleen van toepassing als uw zaak voor de rechter komt. Als u en uw echtgenoot buiten de rechtbank om tot een schikking komen, dan kunt u samen beslissen wat het beste is voor u beiden.

in 5 stappen verkocht

huis verkopen na scheiding

1. Woning aanmelden

Meld uw woning of vastgoed hier vrijblijvend aan.

Binnen 24 uur reactie

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

Afspraak makelaar

3. Afspraak maken

Komt uw huis in aanmerking? Dan plannen we een afspraak in.

huis snel verkopen

4. Definitief bod

Als we na bezichtiging interesse hebben, volgt er een definitief bod: u beslist!

huis verkopen na scheiding

5. Koopovereenkomst

Gaat u akkoord met ons bod, dan stellen we een koopovereenkomst op.

huis direct verkopen

Verkocht!

We gaan samen naar de notaris, die daarna de netto koopsom aan u uitbetaalt.

huis verkopen na scheiding

Als wij uw woning willen kopen ontvangt u gegarandeerd het hoogste bod van alle huis-opkopers in Nederland. Dat betekent dat u geen kostbare tijd verliest aan bezichtigingen, uitgestelde deals, bedenktijd, ontbindende voorwaarden, en aan andere zaken die de verkoop kunnen vertragen. Samen met u zorgen we ervoor dat uw verkoop snel en goed geregeld wordt. Wij schakelen snel en zijn eerlijk en transparant over onze werkwijze bij uw huis verkopen na scheiding.

Ook als u rekening houdt met het bedrag dat u elke maand betaalt voor uw hypotheek, energie en (gemeentelijke) belastingen terwijl uw huis te koop staat, de makelaarscourtage en uw eigen kostbare tijd, dan is de prijs die u uiteindelijk van ons ontvangt gewoon goed. De vastgoedmarkt kan turbulent en onvoorspelbaar zijn. Kies daarom nu voor zekerheid!

ik wil van mijn huis af

Het is niet voor niets dat wij al jaren een website hebben die de toepasselijke naam draagt Ik Wil Van Mijn Woning Af. Want ook met deze website geven we invulling en antwoord op de vraag uit de markt aan woningeigenaren die snel en veilig van hun huis af willen. Dit heeft vele voordelen;

  • U hoeft geen makelaar in te schakelen;
  • Geen risico op dubbele woonlasten;
  • Binnen 24 uur ontvangt u het beste bod;
  • Geen verkoopstress en/of onzekerheid;
  • Overtollige spullen kunt u achterlaten;
  • Geen kijkers over de vloer

U wilt uw huis snel verkopen en u vraagt zich af waar, bij wie kan ik het beste aankloppen? Het antwoord op die vraag is dichterbij dan u denkt. Want u hebt het antwoord immers al gevonden. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw gegevens invullen op ons contactformulier, Ga hiervoor naar “Bod aanvragen“.

 

huis verkopen na scheiding

Snel Uw huis verkopen?

Want wist u dat wij een van de eerste waren in Nederland met het opkopen van woningen.

Al vele vastgoed en huiseigenaren hebben we toch goed kunnen helpen met het snel verkopen van hun huis.

huis snel verkopen

Wilt u een huis verkopen na scheiding, of u heeft een huis heeft geërfd, of u bent het gedoe met de huurder beu? Of door een aantal andere omstandigheden? Wij begrijpen de noodzaak en de urgentie om een woning te verkopen waar u van af wilt.

In staat zijn om uw handen op de meest pijnloze manier te wassen. U te verlossen van een vervelende situatie kan de reddende engel zijn die een gestreste huiseigenaar nodig heeft, want u wilt gewoon verder met uw leven.

De professionals van Leco Vastgoed zijn gespecialiseerd in het bijstaan ​​van eigenaren van woningen in moeilijke situaties. Eigenaren die een huis hebben dat stress of problemen oplevert. Ons doel is om win-winsituaties te creëren waarin u op de snelste manier uw huis kunt verkopen, terwijl het voor ons nog steeds een goede investering is.

echtscheiding

Hoewel echtscheiding in Nederland gebruikelijk is, varieert het echtscheidingsproces afhankelijk van de situatie van het paar. Kortlopende huwelijken zonder kinderen of eigendommen leiden doorgaans tot een minder complexe en tijdrovende echtscheiding dan langdurige huwelijken met aanzienlijke eigendomsverstrengeling, huwelijksschulden en minderjarige kinderen. Bovendien zullen scheidende paren die samenwerken om te onderhandelen over de voorwaarden van de echtscheiding (voogdij, kinderalimentatie en partneralimentatie, een huis verkopen na scheiding) een minder dure en minder stressvolle echtscheiding ervaren dan paren die niet kunnen instemmen met de scheiding of zelfs belandden in een vechtscheiding.