huis verkopen zonder makelaar

De voor- en nadelen bij het zelfverkopen

Als u van plan bent om uw huis zelf te verkopen, moet u veel keuzes maken. 

huis verkopen zonder makelaar
direct uw huis verkopen

huis verkopen zonder makelaar

Geen courtage

Wat u nog allemaal wil verbeteren aan uw huis voor de verkoop, waar u naartoe wilt verhuizen en hoeveel geld u hoopt over te houden. Als u een doe-het-zelver bent, overweegt u misschien een andere keuze: uw huis verkopen zonder makelaar. Voor de meeste verkopers is het besparen op de makelaarskosten (courtage) die makelaars in rekening brengen de grootste afweging om een woning zelf te verkopen. Maar voordat u de beslissing maakt, alleen op basis van geld neemt, moet u ervoor zorgen dat u het proces en de hoeveelheid werk die daarbij komt kijken niet onderschat.

favicon huis snel verkopen  Gratis het beste bod

favicon huis snel verkopen  Aanbetaling mogelijk

favicon huis snel verkopen  Ruim 20 jaar ervaring

huis verkopen zonder makelaar

Veel regelwerk

Het verkopen van een huis is niet iets wat u dagelijks doet. Dus hoe pakt u dit het beste aan. Onderschat niet het regelwerk wat komt kijken bij de verkoop van uw huis. Zelf moet u ook aan de slag: u moet eerst uw huis opknappen en verkoop-klaar maken, opruimen en schoonmaken. Overweeg eerder of het de moeite waard is om uw huis direct te verkopen aan een betrouwbare huis opkoper.

Huis verkopen zonder makelaar

In 6 stappen verkocht

huis verkopen zonder makelaar

Huis verkopen zonder makelaar

Veel stress

Een huis verkopen zonder makelaar brengt  vaak veel stress en onzekerheid met zich mee. Daarom pakt Leco Vastgoed het anders aan. Wij komen eenmalig uw huis bezichtigen en brengen daarna, bij interesse, meteen een goed bod uit. Uiteraard heeft u het laatste woord. Als u akkoord gaat met ons bod is uw huis definitief verkocht!

Direct uw huis verkopen

huis verkopen zonder makelaar

Uw voordelen

Het inschakelen van een makelaar voor de verkoop van uw huis zorgt doorgaans voor veel vertraging. Voordat uw huis eenmaal online staat moet er nogal wat gebeuren.

Als u uw huis ” zoals het is ” verkoopt, en als u geen zin heeft om zelf de nodige reparaties uit te voeren, kan het handig zijn om uw huis te verkopen aan een huizen opkoper. Want als u een makelaar inschakelt moet u eerst zelf aan de slag. Sommige huis opkopers zien af van een bouwtechnische keuring.  

 

Flink besparen op uw makelaarskosten

Niet gebonden aan een makelaar

Geen voorbehoud

Oplevering in overleg

Geen kijkers over de vloer

Geen moeilijke onderhandelingen

Niets op te ruimen of te schilderen

Geen verplichte 'open huis' dagen

Reviews Leco Vastgoed

huis verkopen aan een huizen opkoper

Makelaar die huizen koopt

Het verkopen van uw huis aan een makelaar die zelf huizen koopt kan het overwegen waard zijn. Er zijn immers enorm veel voordelen te noemen aan een snelle verkoop zonder voorbehoud. Want het mag nu dan wel een geweldig goede verkopersmarkt zijn, de particuliere huizenkoper kan moeilijk gaan doen na de aankoop. In het voortraject tot aan de notaris is meestal alles nog koek en ei. Maar als de verkoop van een huis eenmaal beklonken is, en de kopers in uw verkochte huis wonen, begint vaak het (juridisch) gezeur en gezeik over de gevonden gebreken. Dit risico bij verkoop mag u beslist niet onderschatten.

Snel uw huis verkopen via een makelaar is een haast onmogelijke opgave. Het gehele verkoopproces via een gewone makelaar duurt vaak maandenlang. En dan is het nog maar de vraag of de koper zijn of haar hypotheek tijdig rond krijgt. Er bestaan inmiddels ook veel online makelaars of internet makelaars. Onder het motto ‘jij de bezichtigingen en wij doen de rest’ proberen ze u voor een vast tarief uw woning zelf te laten verkopen. Onlangs sprak ik een specialist op het gebied van makelaars websites die mij vertelde dat de trend ‘van zelfverkoop’ met een digitale makelaar ook weer een beetje aan het overgaan is.

 

Leco Vastgoed makelaar

Snelheid en gemak

Snelheid en uw gemak, dat is wij wij voor staan. Want wij kopen huizen zoals woonhuizen en appartementen. Wij zijn bijvoorbeeld ook de makelaar in Nuth. Maar ook verhuurde studentenhuizen, studio’s en appartementen. Ook naar horeca- en commerciële panden in combinatie met woonbestemming zijn wij voortdurend op zoek. Het maakt ons niet uit of er achterstallig onderhoud aan uw woning is, leeg of in verhuurde staat.

Zoals gezegd is het natuurlijk ook mogelijk om uw huis zelf te verkopen. Maar hier zitten wel veel nadelen aan. Het verkopen van uw eigen huis is niet iets wat u dagelijks doet. Dikwijls worden er fouten gemaakt bij de verkoop van het eigen huis. Voorkom deze fouten bij het verkopen van een huis door vooraf een plan van aanpak te maken.