Selecteer een pagina

Huis verkopen zonder makelaar?

Huis verkopen zonder makelaar. Snel & gemakkelijk!

Uw Huis Snel Verkopen?

Ik Wil Van Mijn Woning Af is dé snelste manier om uw huis te verkopen.
Huis snel verkopen zonder kosten en gedoe. Hoe we dat doen?
Heel simpel, wij kopen uw huis!

1. Aanvraag

U kunt contact met ons opnemen. We maken een gratis afspraak bij u thuis.

U

2. Beoordeling

We beoordelen of uw woning in aanmerking komt voor directe aankoop door ons.

h

3. Verkocht

Na de waardebepaling volgt er een vrijblijvend bod op uw woning. U beslist!

Huis verkopen zonder makelaar? Waarom aan ons verkopen?

huis verkoop zonder makelaarHuis snel verkopen is dé website waar je snel je huis kunt verkopen. Een website van IkWilVanMijnWoningAf.nl, actief als makelaar die zelf koopt. U verkoopt uw huis direct zonder kosten. Zo bespaart u duizenden Euro’s aan courtage- makelaarskosten.  Voor u een zorg minder, u kunt zich gaan richten op de volgende stap in uw leven!

Vul nu ons contactformulier in, want bij interesse ontvangt u via HuisSnelVerkopen.nl binnen 24 uur een bod op uw huis! Alle afspraken worden notarieel vastgelegd en u bepaalt later wanneer de overdracht is bij de notaris. Kortom, dé snelste manier om je huis te verkopen!

 

Wie is de makelaar die zelf uw huis koopt?

Het antwoord is snel je huis verkopen aan HuisSnelVerkopen.nl! Want je kunt jouw huis direct verkopen, gratis en binnen 24 uur! “huis verkopen zonder makelaar” en “huis laten opkopen” zijn niet voor niets termen waar we hoog mee in de zoekresultaten willen staan. Wil je ook direct zekerheid? Maak dan snel een afspraak met HuisSnelVerkopen.nl voor een vrijblijvende kennismaking. Afhankelijk van onze makelaar en de tijd, kunt u misschien direct uw huis verkopen! Huizen opkopen is onze specialiteit en dat maken we waar. Indien wij interesse hebben in je woning kan je huis dus binnen 24 uur verkocht zijn. Zonder makelaarskosten, zonder stress en onzekerheid.

Gratis en vrijblijvend komen we je woning bezichtigen.

Samengevat willen wij je woning graag zien, want alleen dan kunnen wij uw woning onderwerpen aan een inspectie. Deze inspectie is geheel gratis, vrijblijvend én duurt slechts een uur. Gebaseerd op de uitkomsten van de inspectie doen we je een vrijblijvend bod. Maar doen wij altijd een bod? Neen, indien wij geen interesse hebben ontvang je geen bod. Vervolgens kun je jouw huis direct verkopen als ons bod je bevalt. 

Ik Wil Van Mijn Woning Af is reeds jaren gespecialiseerd in de aankoop van particuliere woningen. Uw huis verkopen zonder makelaar is dus mogelijk wanneer u uw woning aan ons verkoopt. Want wij kopen huizen op zonder ontbindende voorwaarden en nemen deze af op de dag die we samen overeenkomen. Dit kan op de korte, maar ook op de lange termijn. Gemak is waar wij voor staan. Net als uw overtollige inboedel want die kunt u achterlaten en eventueel achterstallig onderhoud is geen enkel probleem.

Huis verkoop zonder makelaar? Via HuisSnelVerkopen.nl.

huis verkoop zonder makelaarMaar we kunnen het niet vaak genoeg herhalen, maar HuisSnelVerkopen.nl is dé snelste manier om je huis te verkopen. Dat kunnen we niet alleen zeggen, we hebben er ook bewijs voor. Bij interesse van onze kant heb je binnen 24 uur al een bod op je huis. Maar hoe zit het dan met het inschakelen van een gewone makelaar? Die kun je natuurlijk ook inschakelen maar houdt dan rekening met het betalen van 1 tot 2 procent van de koopsom voor kosten aan makelaarscourtage. Want bij een woning van 275.000 euro is dat al gauw 3.000 tot 5.000 euro van de verkoopprijs. Het percentage van de courtage staat niet vast. Want er zijn grote onderlinge verschillen tussen de percentages die makelaars hanteren. 

Ervaar hoe prettig een zorgeloze verkoop van je woning voelt.

huis verkoop zonder makelaarBovendien kan een makelaar zijn of haar eigen belangen die, wanneer de verleiding groot is, boven jouw belangen kunnen prevaleren, met alle gevolgen van dien. Zo kan het gebeuren dat de aandacht voor uw woning op een laag pitje komt te staan, omdat hij of zij de voorkeur geeft aan verkoop van huizen met een hogere opbrengst.

Kortom, wil je ook jouw woning op een snelle en veilige manier verkopen, vul dan gerust ons online formulier in. Wij helpen je graag verder en bij interesse ontvang je snel een reactie. Intussen maken wij een afspraak voor een gratis taxatie en een vrijblijvend bod. Ga je akkoord dan kun je jouw huis aan ons verkopen. Immers je huis definitief en betrouwbaar verkopen doe je bij HuisSnelVerkopen.nl, omdat wij dé makelaar zijn die zelf woningen opkopen.

HUIS VERKOPEN ZONDER MAKELAAR!