direct uw huis verkopen

huis verkopen gemakkelijk via huissnelverkopen.nl

Makelaar Leco Vastgoed koopt uw huis zelf

gratis & vrijblijvend

Ontvang binnen 1 dag een bod

Doe direct een aanvraag

Wij kopen in heel Nederland

Met meer dan 20 jaar ervaring bestaat het team van Leco Vastgoed uit ervaren specialisten waaraan u definitief uw huis kunt verkopen.

Reviews

Lees onze klant ervaringen en overtuig u van onze correcte en betrouwbare werkwijze.

favicon huis snel verkopen  Gratis het beste bod

favicon huis snel verkopen  Aanbetaling mogelijk

favicon huis snel verkopen  Ruim 20 jaar ervaring

huis verkopen

Wij kopen uw huis

Misschien denkt u bij de verkoop van uw woning niet meteen aan een makelaar die zelf huizen koopt. Met Leco Vastgoed kunt u al binnen enkele dagen van uw huis af zijn zonder kosten, stress en onzekerheid!

Een snelle en betrouwbare manier van verkoop. Want wij bieden u de snelste manier om uw huis te verkopen.

Wij hanteren korte lijnen en duidelijke afspraken zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Bespaar tijd & geld en verkoop uw huis vandaag nog aan ons.

huis verkopen

In 5 stappen verkocht

zekerheid bij verkoop

huis verkopen

Direct verkopen

Wilt u uw woning verkopen zonder verkoopstress en onzekerheid?
Leco Vastgoed is de makelaar die zelf woningen koopt. Een huis kan meteen aan ons verkocht zijn zonder moeilijke onderhandelingen met kopers. Maar bovenal zonder wachttijden en makelaarskosten.

Neem vandaag nog contact op voor het beste bod op uw huis!

huis verkopen

Leco Vastgoed vs verkoop
elders

Het verschil tussen Leco Vastgoed en een gewone makelaar is dat wij uw huis zelf kopen. Dat geeft u zekerheid. Want wanneer u onze werkwijze vergelijkt met die van een gewone makelaar dan zult u zien dat u via ons uw woning snel en definitief kunt verkopen. Dat betekent dus een verkoop zonder stress. Want er komt veel regelwerk op u af bij de verkoop van uw huis. Dat zelfde geldt natuurlijk ook wanneer u een appartement verkoopt. Waar moet je immers beginnen bij het verkopen van uw woning.

Kies daarom nu voor de zekerheid die wij u kunnen bieden. Neem vandaag contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Leco Vastgoed

Gratis het beste bod

Geen kijkers over de vloer

Aanbetaling mogelijk

Geen makelaarskosten

Direct 100% verkoopzekerheid

Wij kopen uw huis zelf

Fijn persoonlijk contact met ons

elders

Onzekerheid over de verkoop

Kijkers over de vloer

Eerst uw woning opknappen

Minimaal 1 tot 2% courtage

Voorbehoud en bedenktijd koper

Maanden van uw tijd

Steeds uw huis schoonmaken

Direct uw huis verkopen

huis verkopen

Het snelste verkoopproces

Als wij uw woning willen kopen ontvangt u gratis het beste bod. Dat betekent dat u geen kostbare tijd verliest aan bezichtigingen, uitgestelde deals, bedenktijd, ontbindende voorwaarden, en aan andere zaken die de verkoop kunnen vertragen. Wij schakelen snel zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

huis opkopen

Definitief uw huis verkopen

U wilt uw huis definitief en snel verkopen?

Bent u in een situatie terecht gekomen waarbij u zo snel mogelijk uw huis wil verkopen? Makelaar Leco Vastgoed koopt huizen direct op. Bij ons bent u verzekerd van een snelle afwikkeling tegen een hoog bod!

Ik wil van mijn huis af

Wij hebben niet voor niets een website die de toepasselijke naam draagt “ik wil van mijn woning af”, de huis opkoper in Nederland. Want wij bieden eigen-woning-bezitters zoals u een onschatbare toegevoegde waarde, die om welke reden ook, snel van hun huis af willen. Verkoopt u aan ons dan staat het nakomen van afspraken tijdens het gehele verkooptraject bij ons hoog in het vaandel. Eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat u waarschijnlijk ook een goede prijs voor uw huis zult ontvangen als u bereid bent rustig af te wachten in een vrije markt.

Zekerheid is wel zo fijn

Maar als u dan weer rekening houdt met het bedrag dat u elke maand betaalt voor uw vaste lasten en de (gemeentelijke) heffingen terwijl uw woning te koop staat, de makelaarskosten en uw eigen tijd, dan is het bedrag dat u uiteindelijk van ons ontvangt niet zo verkeerd. Reageer nu en probeer deze week uw huis nog aan ons te verkopen want de vastgoedmarkt kan onvoorspelbaar en turbulent zijn.

Wij kopen zonder voorbehoud

Nadat wij uw woning hebben gezien doen wij u een definitief bod. Dat doen wij zonder voorbehoud van bijvoorbeeld financieringsvoorbehoud, bouwtechnische keuringen, taxaties e.d. Dat betekent ook dat u geen kostbare tijd verliest aan bezichtigingen, uitgestelde deals, bedenktijd, ontbindende voorwaarden zoals die wel opgenomen worden bij verkoop aan een particuliere koper, en aan andere zaken die de verkoop kunnen vertragen. Samen met u zorgen we ervoor dat uw verkoop goed geregeld wordt. 

Afspraken worden vastgelegd bij de notaris

Wanneer we overeenstemming hebben over de verkoopprijs en andere zaken zullen we deze gemaakte afspraken in een schriftelijke koopovereenkomst vastleggen. Gefeliciteerd met de verkoop, want uw woning is na ondertekening met 100% zekerheid verkocht.

Een zorgeloze verkoop van uw woning

Wanneer u voornemens bent om uw huis te verkopen dan komt er veel regelwerk op uw af. Het kan ook zijn dat u nog geen nieuwe woningen hebt gekocht maar slechts op zoek bent naar een andere woning. Sommige mensen kopen al een nieuw huis terwijl de oude woning nog niet verkocht is en worden dan opeens met dubbele woonlasten geconfronteerd. Maar gaat dat wel, is dat wel op te brengen? Via Huis Snel Verkopen kunt u uw woning aan ons verkopen terwijl u nog rustig in uw vertrouwde woning kunt blijven wonen tot u uw nieuwe huis kunt betreden. Alleen zo voorkomt u dubbele woonlasten en heeft u toch direct zekerheid.