Selecteer een pagina

Uw huis binnen 3 dagen verkocht

En bovendien gratis uw huis verkopen!

Uw Huis Verkopen?

Ik Wil Van Mijn Woning Af dé snelste manier om uw huis te verkopen.
Direct uw huis verkopen zonder. Hoe we dat doen?
Heel simpel, wij kopen je huis!

1. Aanvraag

U kunt contact met ons opnemen. We maken een gratis afspraak bij u thuis.

U

2. Beoordeling

We beoordelen of uw woning in aanmerking komt voor directe aankoop door ons.

h

3. Verkocht

Na de waardebepaling volgt er een vrijblijvend bod op uw woning. U beslist!

“Mijn complimenten”

“ Mijn ervaringen met Leon van HuisSnelVerkopen.nl zijn heel positief. Vanaf het eerste moment een zeer prettige en professionele indruk gekregen. Er werd snel geschakeld, hij was goed bereikbaar, afspraken werden correct en snel afgehandeld en schriftelijk bevestigd....

“Ik zou deze makelaar aanbevelen”

Een goede keuze om HuisSnelVerkopen.nl in te schakelen voor de verkoop van onze woning. Ze hebben een duidelijk en realistisch bod uitgebracht en ons goed geadviseerd bij de te nemen stappen voor de verkoop. Het verkoopproces - vanaf het eerste...

“Alles volgens afspraak afgerond”

Deze vastgoed opkoper en makelaar hanteert een eerlijke, heldere en 'to-the-point' communicatie. Dat werkt efficiënt en zorgt er voor dat er geen misverstanden zijn of ontstaan. De woning die wij hadden verkregen uit een erfenis werd meteen en...

“Ik wist niet dat zo’n makelaar bestond”

Je huis verkopen aan een makelaar was voor mij een onbekend fenomeen, ik wist niet dat het bestond. Onze dochter was klaar met haar studie in Nijmegen zodat het studentenhuis overbodig werd. We wilden eigenlijk zonder te veel rompslomp en gedoe van het huis af. Via...

Huis verkopen? Ontdek de  voordelen die wij bieden…

Huis Snel Verkopen biedt u het snelste verkooptraject voor uw woning. Want wij realiseren ons dat de verkoop van uw huis een grote zorg kan zijn. Zo’n traject kan dus lang duren en erg stressvol zijn. Die zorg nemen wij daarom graag bij u weg. Maar hoe we dat doen? Heel simpel, wij kopen uw huis!

Vul uw woning gegevens in en verzend online. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie. Waarom zou u nog langer wachten? Kies dus voor verkoop zekerheid. Meld uw woning daarom nu aan!

Z

Gratis het beste bod

Z

Geen Makelaarskosten

Z

Direct verkocht

Z

Geen stress of onzekerheid

Z

Persoonlijk contact

Door Ons Gekochte Huizen

Ook uw woning kunnen wij direct en met zekerheid aankopen. Alles is bespreekbaar. Informeer vrijblijvend naar mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Halfvrijstaande woning

Aangekocht

205 m2  •  1 bad  •  3 slaapkamers

Leienhoesstraat
6413 CG Heerlen

Tussenwoning

Aangekocht

197 m2  •  1 bad  •  3 slaapkamers

Eikenlaan
6163 TK Geleen

Tussenwoning

Aangekocht

205 m2  •  1 bad  •  3 slaapkamers

Beemden
3831 GL Leusden

2-onder-1-kapwoning

Aangekocht

210 m2  •  1 bad  •  3 slaapkamers

Stegelenstraat
6438 JN Oirsbeek

2-onder-1-kapwoning

Aangekocht

218 m2  •  1 bad  •  4 slaapkamers

Eindhovenseweg
5552 AA Valkenswaard

Woonboerderij

Aangekocht

7700 m2  •  1 bad  •  4 slaapkamers

Spurkstraat
5298 LK Liempde

Je huis verkopen? Al 15 jaar een vertrouwd adres

huis verkopenImmers Huis Snel Verkopen is dé website voor het direct verkopen van je woning. Ofwel een initiatief van “ik wil van mijn woning af”. Want je verkoopt je huis direct zonder kosten. Zodoende bespaart u duizenden Euro’s aan courtage. Voor u als woningverkoper dus een hele zorg minder! Vul nu ons contactformulier in, want bij interesse ontvang je via HuisSnelVerkopen.nl binnen 24 uur een bod op uw woning! Alle afspraken worden vervolgens notarieel vastgelegd en jij bepaalt wanneer de overdracht is bij de notaris. Kortom, dé snelste manier om je huis te verkopen! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Waarom de snelste manier om je huis te verkopen?

Het antwoord is dus je huis verkopen aan “Ik Wil Van Mijn Woning Af”. Want je kunt jouw huis direct verkopen, gratis en binnen 24 uur! “Vandaag huis verkopen” en “gegarandeerd je huis verkopen” zijn niet voor niets termen waar we hoog mee in de zoekresultaten willen staan. Want wilt u ook direct zekerheid? Maak dan snel een afspraak met ons voor een vrijblijvende kennismaking. Want afhankelijk van de makelaar en de tijd, kun je misschien je huis vandaag verkopen! Wij kopen huizen, dat is onze specialiteit en dat maken we waar. Als u denkt “ik wil van mijn pand af” dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn dus een makelaar die zelf huizen koopt. Indien wij interesse hebben in je woning kan je huis dus binnen 24 uur verkocht zijn. Kortom, zonder makelaarskosten, en zonder stress en onzekerheid.

Je huis direct verkopen? Snel, veilig en makkelijk

Desondanks kunhuis verkopennen we het niet vaak genoeg herhalen, maar Huissnelverkopen.nl is dé snelste manier om je huis te verkopen. Maar dat kunnen we niet alleen zeggen, we hebben er ook bewijs voor. Want bij interesse van onze kant heb je binnen 24 uur al een bod op je huis. Maar hoe zit het dan met het inschakelen van een gewone makelaar? Ofschoon je die natuurlijk ook kunt inschakelen maar houdt dan rekening met het betalen van 1 tot 2 procent van de koopsom voor kosten aan makelaarscourtage. Bij een woning van 250.000 euro is dat dus al gauw 2.500 tot 5.000 euro van de verkoopprijs. Ofschoon het percentage van de makelaarscourtage niet vast staat.

Want wij kopen huizen in heel Nederland!

Maar er zijn grote onderlinge verschillen tussen de percentages die makelaars hanteren. Tel daar maar ook bij op de extra kosten die makelaars in rekening brengen voor onder andere het plaatsen van advertenties op internet en andere reclamekosten, zoals open huis dagen niet vergeten. Daarnaast zijn er inmiddels vele opkopers. Wij laten ons immers niet uit over de werkwijze van andere huis opkopers. Maar wij kopen huizen, wij kopen echt huizen! We kopen uw huis dus definitief! Hanteren geen kleine lettertjes of dubieuze koopovereenkomsten. Ik Wil Van Mijn Woning Af is dus dé betrouwbare makelaar die zelf koopt. Want we kopen huizen!

Mijn huis staal al te koop bij een makelaar

Ook wanneer uw huis al te koop staat bij een makelaar of een bemiddelaar kunt u uw huis bij ons te koop aanbieden. Wij nemen daarentegen nooit contact op met uw verkopend makelaar. Alle contacten verlopen uitsluitend via u. Uiteraard gaan wij uiterst vertrouwelijk om met uw aanvraag. “Ik Wil Van Mijn Woning Af” zal dus nooit uw makelaar van uw aanvraag op de hoogte brengen. Indien uw huis al bij een makelaar te koop staat dan zult u – in de meeste gevallen – de courtagekosten aan uw makelaar moeten betalen als u ingaat op ons bod. Maar vaak nemen wij ook die kosten voor onze rekening. Een huis verkopen is dus nog niet altijd gemakkelijk. Daarom hebben wij de beste huis verkooptips voor u op een rij gezet.

Ook als u gaat verhuizen naar een huurwoning

huis verkopenWant gaat u verhuizen van een koopwoning naar een huurwoning? Omdat u bijvoorbeeld gelijkvloers wilt gaan wonen. Misschien wilt u immers groter of kleiner wonen. Of wanneer u de overwaarde van uw huis wil gaan gebruiken. Waardoor u de kinderen wat extra kan geven of om te sparen. Dan moet je op een aantal zaken letten. Als je van een koophuis naar een huurhuis gaat, dan is dus het eerste probleem de verkoop van uw woning. Maar dit kan enkele vergaande gevolgen hebben. Waardoor je na de verkoop te maken krijgen met een overwaarde of juist een restschuld. Immers de verkoop kan lang duren met een risico op dubbele woonlasten. Kortom, wil je snel zekerheid? Kies dan voor verkoop aan Ik Wil Van Mijn Woning Af. Dat geeft u rust en zekerheid!