Huis verkopen

Misschien denkt u bij de woorden ‘huis verkopen’ niet meteen aan een makelaar die zelf huizen koopt. Aan Leco Vastgoed kunt u al binnen 2 dagen uw huis verkopen zonder kosten, stress en onzekerheid!

afbetaald huis erven

Doe direct een aanvraag

huis verkopen

Huis Verkopen:
wij kopen uw huis

Maar toch zijn de woorden ‘huis verkopen’ beslist niet zo denigrerend als u denkt. Want wij bieden u eenmaal de snelste manier om uw huis te verkopen.

Wij hanteren korte lijnen en duidelijke afspraken zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Bespaar tijd & geld en verkoop uw huis vandaag nog aan ons.

reviews

“Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk. Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen, maar houdt het klant-is-koning-principe duidelijk voor ogen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…”

– Merel Burmeister

“Wij hadden een huurhuis aangeboden gekregen en wilden snel van ons huis af. Leon heeft ons goed en snel geholpen, een betrouwbaar persoon.”

– Roel van Alphen

“Vriendelijk, persoonlijk en professioneel. Meedenkend , behulpzaam en altijd goed bereikbaar. Een makelaarskantoor met alle kennis in huis!”

– Thea Van Der Weij

“Ons ouderlijk huis in Geleen hebben wij verkocht aan Huis Snel Verkopen. Alles is naar wens verlopen en alles werd goed en snel afgehandeld. Ik kan het iedereen aanraden om met ze in zee te gaan. Zeer tevreden..”

– Marco Kamphuis

“Wat vond ik het prettig om met jou zaken te doen. Ik maakte me al wel een beetje zorgen dat de verkoop van mijn woning lang zou gaan duren. Maar dankzij jouw bedrijf is het allemaal in een stroomversnelling gekomen.”

– Friedy de Laat

“Al meerdere keren heel goed en vakkundig geholpen, absoluut aan te bevelen.”

– Petra Duivens

“Sinds 2009 heb ik via Leon gehuurd in Eindhoven. Hij is netjes, vriendelijk en zorgt ervoor dat problemen altijd op een goede manier opgelost worden. Prima huisbaas!.”

– Laura Cornet

huis verkopen
de snelste manier

Uw huis verkopen maar dat niet alleen want wij bieden u ook handvatten die andere huizen opkopers u doorgaans niet kunnen of willen bieden.

Denkt u bijvoorbeeld aan uw huis verkopen en nog een tijdje blijven wonen tot u een nieuwe woning hebt gevonden. Maar ook een aanbetaling of voorschot op de koopprijs zodat u al geld in handen heeft om de eerste verhuiskosten te betalen. 

leco vastgoed

Gratis het beste bod

Geen kijkers over de vloer

Aanbetaling mogelijk

Geen makelaarskosten

Direct 100% verkoopzekerheid

verkoop elders

Onzekerheid over de verkoop

Kijkers over de vloer

Eerst uw woning opknappen

Minimaal 1 tot 2% courtage

Voorbehoud en bedenktijd koper

direct huis verkopen Voordelen:

Uw huis verkopen is niet altijd gemakkelijk. Er komt al snel veel regelwerk aan te pas. Daarom zijn wij er voor u. Want via huissnelverkopen.nl bieden wij u een unieke manier en vele voordelen om uw huis te verkopen. 

  • Uw huis verkopen binnen één week;
  • Geen courtage bij verkoop;
  • Snelle notariële afhandeling;
  • Wij kopen in alle plaatsen en in elke staat;
  • Niet langer in onzekerheid;
  • Alle overtollige spullen kunt u achterlaten;
  • Geen nieuwsgierige kijkers over de vloer;

in 5 stappen verkocht

huis te koop aanbieden

1. Huis aanmelden

Meld uw huis of ander vastgoed hier vrijblijvend aan.

Binnen 24 uur reactie

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

Afspraak makelaar

3. Afspraak maken

Komt uw huis in aanmerking? Dan plannen we een afspraak in.

wij kopen huizen

4. Definitief bod

Als we na bezichtiging interesse hebben, volgt er een definitief bod: u beslist!

Koopovereenkomst

5. Koopovereenkomst

Gaat u akkoord met ons bod, dan stellen we een koopovereenkomst op. 

wij kopen huizen

Verkocht!

We gaan samen naar de notaris, die daarna de netto koopsom aan u uitbetaalt.

Definitief & snel huis verkopen

Als u denkt ik wil van mijn woning af dan bieden wij eigen-woning-bezitters een onschatbare toegevoegde waarde, die om welke reden ook, snel van hun huis af willen. Het nakomen van afspraken staat bij ons hoog in het vaandel, evenals het bedrag dat wij bieden op uw huis. Maar eerlijkheid gebiedt dat u waarschijnlijk een hogere prijs voor uw huis zult ontvangen als u bereid bent rustig af te wachten in een vrije markt. Maar als u rekening houdt met het bedrag dat u elke maand betaalt voor uw vaste lasten en (gemeentelijke) belastingen terwijl uw woning te koop staat, de makelaarskosten en uw eigen tijd, dan is het bedrag dat u uiteindelijk van ons ontvangt niet zo verkeerd. Reageer nu want de vastgoedmarkt kan onvoorspelbaar en turbulent zijn.