Huis snel verkopen

Huizenkopers negatief gestemd

Huizenkopers negatief gestemd

Huizenkopers negatief gestemd

Het laatste nieuws is dat een derde van de Nederlandse huizenkopers vindt de huidige omstandigheden om een woning te kopen niet gunstig. Doordat de woningmarkt de laatste tijd zo in beweging is zeggen de meeste van hen dat de huizen te duur zijn geworden. Maar ook het gebrek aan keuze in het aanbod van woningen dempt de stemming. Deze ontwikkelingen zetten de huidige woningmarkt steeds meer onder druk.

Maar een lichtpuntje is dat het woningmarktvertrouwen positief wordt ondersteund door de lage hypotheekrente, de goede verkoopbaarheid van de huidige woning, de waardestijgingen van koopwoningen en de huidige goede economisch situatie. Die situatie kan dan ook snel omslaan indien de hypotheekrente weer gaat stijgen.

Het woningmarktvertrouwen van de Nederlanders is in juni ten opzichte van de maand daarvoor niet gewijzigd en met een waarde van 104 punten nog steeds licht positief. Vergeleken met een jaar geleden is de stemming op de woningmarkt wel een stuk lager. Toen stond de Eigen Huis Marktindicator nog op 113 punten. Maar de stemming gaat nu dus al de negatieve kant op. Bent u ook negatief gestemd en moet u door een scheiding uw huis verkopen? Geen probleem, neem vandaag nog contact met ons op.

Huis verkopen? Wij stellen ons graag aan u voor.

Wilt u ook uw huis snel verkopen? Aangezien wij al sinds 2002 actief zijn op de woningmarkt. Door onze kennis en onze ervaring mogen wij ons daarmee een betrouwbaar en betrokken huizen opkoper noemen. Wij gaan met u in gesprek en bekijken samen met u welke mogelijkheden het beste bij uw situatie passen. Mits en nadat we een deal met u hebben legt de notaris alle gemaakte afspraken vast in de akte van levering. Na het passeren van de levering wordt de koopsom minus het openstaande hypotheekbedrag uitbetaald.

Neem contact op

Huizenkopers negatief gestemd. Vraag nu een bod aan.

Directa Vastgoed koopt uw woning

Kortom, wilt u meer weten en snel zekerheid over de verkoop van uw woning? Over hoe snel u uw huis verkopen kunt? Doe dan direct online een aanvraag bij Directa Vastgoed.