Uw woning binnen
2 dagen verkocht!

daarom uw klushuis verkopen

Klushuis verkopen

Met ons beste bod is je klushuis zó verkocht

geen makelaar meer nodig dus

Meld eerst uw appartement of huis aan

Aan ons uw huis snel verkopen dus

Daarna beoordelen wij uw woning

klushuis snel verkopen

Binnen 24 uur weten we of we uw huis kopen

Door ons gekochte woningen

uw kluswoning snel verkopen dus

Aangekocht

Villastraat

Schiedam

Type  Tussenwoning

Kamers  1 Slaapkamer, 1 bad

Status  Verkocht

Aan ons uw huis direct verkopen dus

Aangekocht

Stegelenstraat

Oirsbeek

Type  Tussenwoning

Kamers  1 Slaapkamer, 1 bad

Status  Verkocht

Eerst mijn klushuis verkopen dus

Aangekocht

Eikenlaan

Geleen

Type  Tussenwoning

Kamers  1 Slaapkamer, 1 bad

Status  Verkocht

Uw klushuis verkopen binnen één week!

Ikwilvanmijnwoningaf.nl is namelijk dé makelaar voor het definitief verkopen van uw klushuis. Een initiatief van Huis Snel Verkopen, dé makelaar die zelf klushuizen opkoopt. Want u verkoopt uw klushuis snel zonder kosten. Zo bespaart u toch al snel duizenden Euro’s aan courtage. Al met al voor u als woningverkoper een hele zorg minder! Vul nu ons contactformulier in, want bij interesse ontvangt u via Ikwilvanmijnwoningaf.nl binnen 24 uur een bod op uw klushuis! Alle afspraken worden bovendien schriftelijk vastgelegd en u bepaalt wanneer de overdracht is bij de notaris. Kortom, dé snelste manier om je huis te verkopen! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Uw klushuis verkopen kan bij ons al met al binnen 2 dagen geregeld zijn. Neem nu dus snel contact op en vul het contactformulier in en ontdek de prijs die wij bieden voor uw huis. Maak vervolgens een afspraak voor een gratis en professionele bezichtiging bij u thuis. In slechts 30 minuten wordt de woning getaxeerd en ontvangt u daarna – bij interesse – een bod op uw klushuis. Accepteert u vervolgens dit bod? Dan is uw klushuis daarmee verkocht. Zo snel mogelijk maken we een afspraak bij de notaris die zorgt voor de verdere afhandeling. En daarna feliciteren wij u met de definitieve verkoop van uw klushuis.

Waarom uw klushuis verkopen aan ons?

Het antwoord is uw klushuis verkopen aan Ikwilvanmijnwoningaf.nl. Want “klushuis verkopen” “Opknapper verkopen” “Bouwval gezocht” zijn niet voor niets termen waar we hoog mee in de zoekresultaten willen staan. U wilt toch ook direct zekerheid? Maak daarom snel een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Want afhankelijk van de makelaar en de tijd, kunt u misschien uw opknapper vandaag verkopen! Wij kopen huizen, dat is immers onze specialiteit en dat maken we waar. Want wanneer u denkt “ik wil van mijn klushuis af” dan kunt u dus bij ons terecht. Indien wij interesse hebben in je woning kan je huis toch binnen 24 uur verkocht zijn. Maar ook zonder makelaarskosten, en zonder stress en onzekerheid. 

Gemak is waar wij voor staan. Net als uw overtollige inboedel want die voeren wij netjes voor u af. En zoals gezegd achterstallig onderhoud is geen enkel probleem. Dus als u denkt “ik wil van mijn klushuis af” dan bieden wij u niet alleen het snelste verkoopproces voor uw kluswoning. Van ons ontvangt u ook gratis het beste bod. Want wij realiseren ons dat uw huis snel verkopen een haast onmogelijke opgaven is. Zo’n proces kan immers lang duren en erg stressvol zijn. Want u weet vooraf niet wat de uiteindelijke verkoopprijs gaat worden. Dus om al die zorgen en onzekerheden bij u weg te nemen, bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook bijvoorbeeld als u een executieverkoop voorkomen wil. 

Uw huis direct verkopen? Snel en makkelijk

Uw klushuis dus succesvol verkopen? We kunnen het niet vaak genoeg herhalen, maar huissnelverkopen.nl is dé snelste manier om je huis te verkopen. Dat kunnen we niet alleen zeggen, we hebben er immers ook bewijs voor. Bij interesse van onze kant heb je vervolgens binnen 24 uur al een bod op je huis. Maar hoe zit het dan verder met het inschakelen van een gewone makelaar? Die kunt u natuurlijk ook inschakelen maar houdt dan wel rekening met het betalen van 1 tot 2 procent van de koopsom voor kosten aan makelaarscourtage. Bij een klushuis verkopen van 200.000 euro is dat dus al gauw 2.500 tot 4.000 euro van de verkoopprijs. Het percentage van de makelaarscourtage staat echter niet vast.

Uw klushuis verkopen via een makelaar? Er zijn dus grote onderlinge verschillen tussen de percentages die makelaars hanteren. Tel daarbij op de extra kosten die makelaars in rekening brengen voor onder andere het plaatsen van advertenties op internet en andere reclamekosten zoals open huis dagen niet vergeten. Daarnaast zijn er inmiddels vele opkopers. Wij laten ons echter niet uit over de werkwijze van andere huis opkopers. Maar wij kopen huizen, wij kopen zoals gezegd echt huizen! We kopen uw dus klushuis definitief! Hanteren doch echt geen kleine lettertjes of dubieuze koopovereenkomsten. Huis Snel Verkopen is namelijk dé betrouwbare makelaar die zelf koopt.

Ervaar daarom hoe een snelle verkoop voelt.

Bovendien kan het verkopen van uw klushuis een lastige opgave voor een makelaar zijn. Zo kan het gebeuren dat kopers liever de voorkeur geven aan een instapklare woning, met alle gevolgen van dien. Want zo kan het gebeuren dat de aandacht voor uw woning op een laag pitje komt te staan, omdat hij of zij de voorkeur geeft aan verkoop van woningen met een hogere opbrengst. Kortom, wilt u ook uw huis op een veilige en snelle manier verkopen, vul dan gerust ons online formulier in.

Wij helpen u graag verder bij de verkoop van uw klushuis. Bij interesse ontvangt u snel een reactie. Intussen maken wij een afspraak voor een gratis taxatie en een vrijblijvend bod. Gaat u akkoord dan kunt uw woning dus aan ons verkopen. Uw huis definitief en betrouwbaar verkopen doet u immers via Huissnelverkopen.nl, omdat wij dé makelaar zijn die zelf uw huis koopt.

Want wij komen gratis uw klushuis bezichtigen.

Ook wanneer uw klushuis al te koop staat bij een makelaar of een bemiddelaar kunt u uw opknapper bij ons te koop aanbieden. Wij nemen dus nooit contact op met uw verkopend makelaar. Want alle contacten verlopen uitsluitend via u. Uiteraard gaan wij daarom uiterst vertrouwelijk om met uw aanvraag. “Huis Snel Verkopen” zal dus nooit uw makelaar van uw aanvraag op de hoogte brengen. Indien uw huis al bij een makelaar te koop staat dan zult u – in de meeste gevallen – de courtagekosten aan uw makelaar moeten betalen als u ingaat op ons bod. Maar vaak nemen wij ook die kosten voor onze rekening. 

Kortom, een snelle en ideale manier om uw huis te verkopen. Huis Snel Verkopen koopt onder andere appartementen, portiekwoningen, maisonnettes, flats, rijtjeshuizen, hoekwoningen, beleggingspanden en vrijstaande woningen op. Niet één bepaald type woning spreekt ons aan, maar alle type woningen. Kortom: wij kopen alle type huizen op. Huis Snel Verkopen is actief in alle regio’s van Nederland en heeft met name interesse in woningen in de grote steden. Ten slotte kopen we de meeste woningen op in grote steden zoals Schiedam, Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Nijmegen en Breda.

Uw huis direct verkopen met onze voordelen

eerst uw huis in Gennep verkopen

Geen makelaars kosten

of andere kosten

eerst uw huis in Gennep verkopen

Afspraken vastleggen

bij de notaris

Uw huis verkopen dus met 20 jaar ervaring

Ruim 20 jaar ervaring

en betrouwbaar

eerst uw huis in Gennep verkopen

Geen courtage

of andere makelaarskosten

eerst uw huis in Gennep verkopen

Afspraken vastleggen

bij de notaris

Uw huis verkopen dus met 20 jaar ervaring

Ruim 20 jaar ervaring

en betrouwbaar

dus uw huis snel verkopen

Gratis het beste bod

Dus binnen 2 dagen

geen makelaar meer nodig dus

Persoonlijk contact

met onze makelaar

geen makelaar meer nodig dus

Telefonisch contact

dus uw huis snel verkopen

Gratis het beste bod

Dus binnen 2 dagen

geen makelaar meer nodig dus

Persoonlijk contact

met onze makelaar

Wij kopen woningen door heel Nederland

Wij blijven dus elke dag op de hoogte van de situatie van de woningmarkt door heel Nederland. Hierdoor weten we ook altijd het beste bod uit te brengen op uw woning.

immers uw huis in Gennep verkopen

Neem contact met ons op

  info@huissnelverkopen.nl

  Merendreef 2 Valkenswaard

(alleen op afspraak)

Google beoordeling

Aan ons uw huis direct verkopen dus