koophuis verkopen

Uw koophuis verkopen was nog nooit zo gemakkelijk als via huissnelverkopen.nl

Makelaar Leco Vastgoed koopt uw huis direct

koophuis verkopen

Ontvang binnen 1 dag een bod

Wij kopen in heel Nederland

Met meer dan 20 jaar ervaring bestaat het team van Leco Vastgoed uit ervaren specialisten waaraan u definitief uw huis kunt verkopen.

Reviews

Lees onze klant ervaringen en overtuig u van onze correcte en betrouwbare werkwijze.

favicon huis snel verkopen  Gratis het beste bod

favicon huis snel verkopen  Aanbetaling mogelijk

favicon huis snel verkopen  Ruim 20 jaar ervaring

koophuis verkopen

Hoe werkt het?

Leco Vastgoed is een Nederlands vastgoedbedrijf dat via haar unieke website “huissnelverkopen.nl” huizen koopt van woningeigenaren zoals u. Zodoende kunt u zonder makelaarskosten uw koopwoning aan ons verkopen.

Het aanmeldproces van uw koophuis is eenvoudig, want na het invullen van ons contactformulier bent u in principe klaar! Vervolgens nemen wij contact met u op en zoeken samen een geschikt moment om uw woning te bezichtigen.

In 5 stappen verkocht

ik wil van mijn woning af ervaringen

koophuis verkopen

Nu uw koophuis verkopen

Bent u voornemens om uw koophuis te verkopen en wenst u deze immers goed en zonder zorgen te verkopen? Leco Vastgoed is een Nederlands vastgoedbedrijf dat huizen koopt van woningeigenaren zoals u. Indien uw woning in aanmerking komt ontvangt u van ons een gratis en vrijblijvend bod. Daarnaast bieden wij u meteen directe zekerheid. Bij verkoop wordt vaak eerst gedacht aan een regionale makelaar die uw woning op Funda plaatst. Maar in allerlei situaties is het verkopen aan Leco Vastgoed vaak het beste alternatief.

Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk.
Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…

koophuis verkopen

Uw voordelen

Bij verkoop aan Leco Vastgoed hoeft u immers geen bezichtigingen meer te organiseren of na te denken over een verkoopstrategie en uw woning wekenlang voorbereiden. Want binnen enkele dagen heeft u zekerheid over de verkoop. Zo zorgen wij al jaren voor een zorgeloze verkoop die van a tot z netjes geregeld wordt. In deze onzekere tijd is het kiezen voor een snelle verkoop van uw koophuis daarom een beter alternatief dan (onbewust) kiezen voor een langdurig en onzeker verkoopproces.

Gratis het beste bod

Persoonlijk contact

Geen makelaarskosten

Oplevering wanneer u wenst

Vertrouwd sinds 2002

Voorschot mogelijk

Koophuis specialist

Direct uw huis verkopen

koophuis verkopen

Hoe werkt het?

Als u van plan bent om uw woning te verkopen dan is het van belang dat u uw huis op een zo snelle en efficiënte wijze verkoopt. Meestal belt men als eerst een plaatselijke makelaar. Maar op dit moment zijn er zeker huizen websites in Nederland actief. U kunt ook kiezen voor verkoop door een makelaar maar hier zitten wel nadelen aan. Het kost u veel meer tijd en geld geld en u krijgt dus geen enkele zekerheid over hoe lang de verkoop gaat duren.

huizen inkoop

koophuis verkopen

U wilt uw huis definitief en snel verkopen?

Bent u in een situatie terecht gekomen waarbij u zo snel mogelijk uw woning wil verkopen? Huissnelverkopen.nl koopt huizen dus direct op. Bij ons bent u immers verzekerd van een snelle afwikkeling tegen een hoog bod!

Ik wil van mijn huis af

Want als u denkt “ik wil mijn huis verkopen“, dan bent u bij deze betrouwbare huis opkoper in Nederland aan het juiste adres. Ook  bieden wij eigen-woning-bezitters zoals u een onschatbare toegevoegde waarde, die om welke reden, snel van hun huis af willen. Want als u aan ons verkoopt staat het nakomen van afspraken, tijdens het gehele verkooptraject, hoog in het vaandel. Eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat u waarschijnlijk ook een goede prijs voor uw huis zult ontvangen als u bereid bent rustig af te wachten in een vrije markt.

Zekerheid is wel zo fijn

Want volgens het CBS waren consumenten nog nooit zo negatief als nu en daalde in juli 2022 het consumentenvertrouwen naar het laagste niveau ooit. Maar ook als u bijvoorbeeld rekening houdt met het bedrag dat u elke maand betaalt voor uw vaste lasten en de (gemeentelijke) heffingen wanneer uw woning te koop staat, de makelaarskosten en uw eigen tijd, dan is het bedrag dat u uiteindelijk van ons ontvangt niet zo verkeerd. Reageer nu en probeer deze week uw huis nog aan ons te verkopen want de vastgoedmarkt kan onvoorspelbaar en turbulent zijn.

Wij kopen zonder voorbehoud

Nadat wij uw woning hebben gezien doen wij u een definitief bod. Dat doen wij niettemin zonder voorbehoud van bijvoorbeeld financieringsvoorbehoud, bouwtechnische keuringen, taxaties e.d. Dat betekent ook dat u geen kostbare tijd verliest aan bezichtigingen, uitgestelde deals, bedenktijd, ontbindende voorwaarden zoals die wel opgenomen worden bij verkoop aan een particuliere koper, en aan andere zaken die de verkoop kunnen vertragen. Samen met u zorgen we ervoor dat uw verkoop goed geregeld wordt. 

Afspraken worden vastgelegd bij de notaris

Wanneer we overeenstemming hebben over de verkoopprijs en andere zaken zullen we deze gemaakte afspraken in een schriftelijke koopovereenkomst vastleggen. Gefeliciteerd met de verkoop, want uw woning is na ondertekening met 100% zekerheid verkocht.

Een definitieve verkoop van uw woning

Bij het verkopen van een koophuis komt er al met al veel regelwerk op uw af. Het kan ook zijn dat u nog geen nieuwe woning hebt gekocht maar op zoek bent naar een andere woning. Sommige mensen kopen namelijk al een nieuw huis terwijl de oude koopwoning nog niet verkocht is en worden dan opeens met dubbele woonlasten geconfronteerd. Maar gaat dat wel, is dat wel op te brengen? Via de enige echte “Huis Snel Verkopen” website kunt u uw woning verkopen terwijl u nog rustig in uw vertrouwde woning kunt blijven wonen tot u uw nieuwe huis kunt betreden. Alleen zo voorkomt u dubbele woonlasten en heeft u toch direct zekerheid.