makelaar in nuth

Makelaar in Nuth nodig? Verkoop liever en sneller via Huis Snel Verkopen

Makelaar Leco Vastgoed koopt uw huis direct

gratis & vrijblijvend

Ontvang binnen 1 dag een bod

Doe direct een aanvraag

Wij kopen in heel Nederland

Met meer dan 20 jaar ervaring bestaat het team van Leco Vastgoed uit ervaren specialisten waaraan u definitief uw huis kunt verkopen.

Reviews

Lees onze klant ervaringen en overtuig u van onze correcte en betrouwbare werkwijze.

makelaar in nuth

Makelaar in Nuth

Nuth was tot 2018 een gemeente in de Nederlandse provincie Limburg. De hoofdplaats was het gelijknamige kerkdorp Nuth. De gemeente telde 15.195 inwoners en had een oppervlakte van circa 32,63 km² (waarvan 4 km² water). Nuth fuseerde op 1 januari 2019 met de naburige gemeenten Onderbanken en Schinnen tot de nieuwe gemeente Beekdaelen. Nuth telt iets minder dan 6.500 inwoners en staat bekend om haar vele en bewonderenswaardige rijksmonumenten. Wij hebben in het verleden al woningen aangekocht in Nuth en onze makelaar begrijpt dat ook uw woning een goed bod waard is. Dus neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen u graag verder. Hoe ons aankoopproces beter en sneller werkt dan bij een gewone makelaar in Nuth? Heel simpel, want wij kopen uw huis zelf. 

1. Uw woning aanmelden

Een woning aanmelden is altijd vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij het adres van de te verkopen woning aan ons doorgeven.

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie. We nemen telefonisch contact met u op, we bespreken dan uw woning en uw wensen. Eventueel maken we een afspraak voor een bezoek bij u thuis. Als wij nog interesse hebben na ons bezoek volgt er een definitief voorstel.

3. We maken en afspraak

Als we een afspraak met u maken dan komen wij in een onopvallende auto. Niemand weet dat wij komen voor de verkoop van uw huis. Nadat wij uw huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Wanneer ons bod u aanspreekt en u akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

3. Definitief bod

Zoals gezegd, als wij na de bezichtiging van uw huis nog interesse hebben volgt er een definitief bod. De bal ligt nu bij u want u bent nu aan zet. Als u akkoord gaat met ons voorstel gaan we over tot het opstellen van een definitieve koopovereenkomst.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld

Alle afspraken die we samen hebben gemaakt worden vastgelegd in een schriftelijke koopovereenkomst. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. 

5. Verkocht

De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voorafgaand aan de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris. De notaris maakt het nettobedrag aan u over. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

makelaar in nuth

Uw makelaar in de regio Nuth

Met Leco Vastgoed Makelaars haal je een betrouwbare partner in huis die meteen je woning koopt. En dat biedt uitkomst bij het nemen van de volgende stap i je leven. 

Want wist je dat we bij Leco Vastgoed Makelaars niet alleen ervaren zijn op het gebied van het direct aankopen van woningen in Nuth, maar dat wij jou ook kunnen helpen met het overbruggen van de tijd naar je nieuwe woning. Direct uw huis verkopen en alle gemak onder één dak. Hoe fijn is dat?

Geen dure makelaar en taxatie meer nodig

Het laten taxeren van uw woning is met Leco Vastgoed niet meer nodig. Indien u een makelaar inschakelt ontkomt u niet aan een taxatie bij het aan- en verkoopproces. Als wij uw huis kopen hoeft een taxateur in Nuth namelijk niet zijn of haar taxatierapport op te maken. Hierdoor zijn langdurige en lastige onderhandelingen met kopers bij ons ook niet nodig. Door uw huis te verkopen aan Leco Vastgoed creëert u rust en duidelijkheid tijdens de vaak stressvolle periode. 

makelaar in nuth

Uw makelaar in de regio Nuth voor woningaankoop

Een huis verkopen in Nuth of de nabije omgeving kan lastig zijn en lang duren. Bijvoorbeeld wanneer het woningaanbod uitermate groot is. Leco Vastgoed Makelaars zal u echter ontzorgen en er alles aan doen om het verkoopproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Onze makelaar in Nuth helpt u niet alleen bij het direct verkopen van uw woning. Hij zal er ook voor zorgen, dat het gehele verkoopproces op de juiste manier wordt afgehandeld. Als aankopende makelaar in Nuth kijken we naar de realistische marktwaardes van woningen. Van Leco Vastgoed Makelaars ontvangt u meteen een bod op uw huis in Nuth. Uiteraard hebt u daarbij het laatste woord. Moeilijke onderhandelingen met kopers zijn immers niet meer nodig. Er zijn vele voordelen verbonden aan het verkopen van uw woning aan ons. Denk dan bijvoorbeeld aan verborgen gebreken bij een woning waarvoor u bij verkoop via een gewone makelaar in Nuth wel aansprakelijk bent. 

Wij maken een dure makelaar overbodig

Wij begrijpen dat u gebaat bent met een goede prijs voor uw huis in Nuth. Als u ons uitnodigt dan kunt u ervan uitgaan dat wij u tegemoetkomen met een goed bod. Maar het bod dat u van ons ontvangt is niet alleen goed. Ons bod is meer dan goud waard omdat het een bod is zonder voorbehoud van financiering. want in vergelijking met het bod wat u ontvangt via een gewone makelaar is dat wel anders. Verkoopt u aan particulieren dan zitten daar toch wel veel nadelen aan. Particuliere kopers willen eerst dat de aansluiting gevonden wordt voordat ze uw woning kopen. Dit traject duurt vaak maandenlang, zo niet langer. Daar hebt u bij verkoop aan Leco Vastgoed geen last van.

Leco Vastgoed Makelaars in Nuth

Bent u op zoek naar een makelaar in Nuth? Denkt u “ik zoek een huisopkoper in Nuth die mij een goede prijs geeft?” Dan bent u bij Leco Vastgoed Makelaars aan het juiste adres! Wij ontzorgen u van A tot Z. bij het gehele verkoopproces van uw woning in Nuth en omstreken. Leco Vastgoed Makelaars staat namelijk sinds 2002 bekend om haar kernwaarden betrouwbaarheid, eerlijkheid, kwaliteit en korte lijnen. Uniek aan onze werkwijze is dat wij de meest voordelige makelaar zijn van Nuth en omstreken zijn. “Kwaliteit hoeft niets te kosten”. Wat wij graag willen is een verkooptransactie waar u tevreden aan terugdenkt, dat is onze missie.