makelaar Limburg

Makelaar Limburg nodig? Verkoop liever en sneller via Huis Snel Verkopen

Makelaar Leco Vastgoed koopt uw huis direct

gratis & vrijblijvend

Ontvang binnen 1 dag een bod

Wij kopen in heel Nederland

Met meer dan 20 jaar ervaring bestaat het team van Leco Vastgoed uit ervaren specialisten waaraan u definitief uw huis kunt verkopen.

Reviews

Lees onze klant ervaringen en overtuig u van onze correcte en betrouwbare werkwijze.

favicon huis snel verkopen  Gratis het beste bod

favicon huis snel verkopen  Aanbetaling mogelijk

favicon huis snel verkopen  Via notaris geregeld

makelaar Limburg

Makelaar in Limburg nodig?

Limburg, ook wel aangeduid als Nederlands-Limburg of Oost-Limburg ter onderscheiding van Belgisch-Limburg, is een provincie van Nederland, gelegen in het zuidoosten. Limburg is als gewest in zijn huidige vorm pas in 1839 ontstaan en verkreeg zijn provinciale status in 1867. Inmiddels zijn er in Limburg vele makelaars actief, zowel grote als kleine kantoren. Maar hebt u wel eens gehoord van een makelaar die zelf woningen koopt in Limburg? Wilt u uw huis direct verkopen dan heeft u met Leco Vastgoed immers geen makelaar meer nodig. Want leest u de tekst hieronder;

1. Uw woning aanmelden

Bent u van plan om uw koophuis te verkopen omdat u gaat huren in Limburg of om een andere reden? Een woning aanmelden bij Leco Vastgoed is altijd vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij het adres van de te verkopen woning aan ons doorgeven.

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie voor de verkoop van uw woning in Limburg. We nemen telefonisch contact met u op, we bespreken dan uw woning en uw wensen. Eventueel maken we een afspraak voor een bezoek bij u thuis. Als wij nog interesse hebben na ons bezoek volgt er een definitief voorstel.

3. We maken een afspraak

Als we een afspraak met u maken dan komen wij in een onopvallende auto. Niemand weet dat wij komen voor de verkoop van uw huis. Nadat wij uw huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Wanneer ons bod u aanspreekt en u akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

3. Definitief bod

Zoals gezegd, als wij na de bezichtiging van uw huis nog interesse hebben volgt er een definitief bod. De bal ligt nu bij u want u bent nu aan zet. Als u daarna akkoord gaat met ons voorstel gaan we over tot het opstellen van een definitieve koopovereenkomst.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld

Alle afspraken die we samen hebben gemaakt worden immers vastgelegd in een schriftelijke koopovereenkomst. Indien na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel en definitief verkocht. 

5. Verkocht

De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Vandaar dat wij voorafgaand aan de overdrachtsdatum de gelden dan al gestort hebben op de rekening van de notaris. De notaris maakt immers het nettobedrag aan u over. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis want het is echt verkocht! En wij zijn actief in alle plaatsen in Limburg zoals ook uw makelaar in Nuth, Kerkrade, Heerlen, makelaar in Hoensbroek, Maastricht en omstreken.

makelaar Limburg

Uw makelaar in de regio Limburg

Met Leco Vastgoed Makelaars haalt u een betrouwbare partner in huis die dus meteen uw woning koopt. En dat biedt uitkomst bij het nemen van de volgende stap in uw leven. 

Want wist u dat we bij Leco Vastgoed Makelaars niet alleen ervaren zijn op het gebied van het direct aankopen van woningen in Limburg, maar dat wij u ook kunnen helpen met het overbruggen van de tijd naar je nieuwe woning. Kortom, definitief en meteen uw huis verkopen en alle gemak onder één dak. Hoe fijn is dat?

Geen dure taxatie en makelaar meer nodig

Zo is het laten taxeren van uw woning met Leco Vastgoed niet meer nodig. Indien u een makelaar inschakelt ontkomt u niet aan een taxatie bij het aan- en verkoopproces. Als wij uw huis kopen hoeft een taxateur in Limburg namelijk niet zijn of haar taxatierapport op te maken. Hierdoor zijn langdurige en lastige onderhandelingen met kopers bij ons ook niet nodig. Door uw huis te verkopen aan Leco Vastgoed creëert u rust en duidelijkheid tijdens de vaak stressvolle periode. 

makelaar Limburg

Uw makelaar in de regio Limburg voor aankoop

Een huis verkopen in Limburg of de nabije omgeving kan lastig zijn en lang duren. Bijvoorbeeld wanneer het woningaanbod uitermate groot is. Leco Vastgoed Makelaars zal u echter ontzorgen en er alles aan doen om het verkoopproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Onze makelaar zal er ook voor zorgen dat het gehele verkoopproces op de juiste manier wordt afgehandeld. Als aankopende makelaar in Limburg kijken we naar de realistische marktwaardes van woningen. Van Leco Vastgoed Makelaars ontvangt u meteen een bod op uw woning in Limburg. Uiteraard hebt u daarbij het laatste woord. Moeilijke onderhandelingen met kopers zijn immers niet meer nodig. Er zijn vele voordelen verbonden aan het verkopen van uw woning aan ons. Denk dan bijvoorbeeld aan verborgen gebreken bij een woning waarvoor u bij verkoop via een gewone makelaar in Limburg wel aansprakelijk bent. 

Wij maken een makelaar overbodig

Wij begrijpen dat u gebaat bent met een goede prijs voor uw huis in Limburg. Als u ons uitnodigt dan kunt u ervan uitgaan dat wij u tegemoetkomen met een goed bod. Maar het bod dat u van ons ontvangt is niet alleen goed. Ons bod is meer dan goud waard omdat het een bod is zonder voorbehoud van financiering. want in vergelijking met het bod wat u ontvangt via een gewone makelaar is dat wel anders. Verkoopt u aan particulieren dan zitten daar toch wel veel nadelen aan. Particuliere kopers willen eerst dat de aansluiting gevonden wordt voordat ze uw woning kopen. Dit traject duurt vaak maandenlang, zo niet langer. Daar hebt u bij verkoop aan Leco Vastgoed geen last van.

Leco Vastgoed Makelaars in Limburg

Bent u op zoek naar een makelaar in Limburg? Denkt u “ik zoek huis opkopers in Limburg die mij een goede prijs geeft?” Dan bent u bij Leco Vastgoed Makelaars aan het juiste adres! Wij ontzorgen u van A tot Z. bij het gehele verkoopproces van uw woning. Leco Vastgoed Makelaars staat namelijk sinds 2002 bekend om haar kernwaarden betrouwbaarheid, eerlijkheid, kwaliteit en korte lijnen. Uniek aan onze werkwijze is dat wij de meest voordelige makelaar zijn van Limburg en omstreken zijn. “Kwaliteit hoeft niets te kosten”. Wat wij graag willen is een verkooptransactie waar u tevreden aan terugdenkt, dat is onze missie.

Makelaar Limburg

Hoe werkt het?

Het aanmeldproces voor huizeninkoop is kort, na het invullen van ons contactformulier bent u klaar!

Wij nemen vervolgens contact met u op, en zoeken binnen no-time een geschikt moment om uw woning te komen bezichtigen.

Bij belangstelling volgt er een bod. Bent u tevreden met ons voorstel? Dan is uw huis definitief verkocht.

Makelaar Limburg

In 5 stappen verkocht

Makelaar Limburg NL

de makelaar Limburg site

Geen stress

Via huissnelverkopen.nl kunt u direct uw huis verkopen. Wij zijn dé makelaar in Limburg die dus zelf huizen koopt. Want als wij interesse hebben in uw huis ontvangt u van ons snel het beste bod. Hierdoor verliest u immers geen (kostbare) tijd aan bezichtigingen, aan uitgestelde deals, bedenktijd, ontbindende voorwaarden, en aan noem maar op. Kortom, sneller uw huis verkopen bestaat niet!

Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk.
Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…

Makelaar Limburg in NL

De voordelen

Als u van plan bent om uw woning te verkopen dan is het van belang dat u uw huis op een snelle en efficiënte wijze verkoopt. Meestal belt men als eerste een plaatselijke makelaar. Maar op dit moment zijn er zeker betrouwbare websites in Nederland actief. Maar u kunt ook kiezen voor verkoop door een makelaar maar hier zitten wel nadelen aan. Het kost u veel meer tijd en geld en u krijgt immers geen enkele zekerheid over hoe lang de verkoop gaat duren.

Gratis het beste bod

Persoonlijk contact

Geen makelaarskosten

Oplevering wanneer u wenst

Vertrouwd sinds 2002

Aanbetaling mogelijk

Aankoopmakelaar in Limburg

Direct uw huis verkopen

Makelaar Limburg

Het snelste verkoopproces

Samengevat is Huis Snel Verkopen zo’n betrouwbare makelaar in Limburg. Het geeft toch een goed gevoel als u niet langer loopt te leuren met uw eigen woning. Eerst uw huis opknappen en grondig schoonmaken is niet meer nodig. Uw heeft ook geen last meer van nieuwsgierigen die uw huis toch niet kopen. En last but not least, zo zorgen wij dat alles goed en volgens de regels van de belastingdienst en de notaris verloopt. Wij hebben immers 20 jaar ervaring met het opkopen van woning in heel Limburg en die krijg je niet zomaar! Kortom, Leco Vastgoed pakt het totaal anders aan. Aan ons kunt u definitief uw huis verkopen.

Makelaar Limburg