opkoper huizen & vastgoed

Als denkt u bij het woord ‘opkoper huizen’ niet meteen aan een makelaar die huizen koopt. Huis Snel Verkopen is vastgoedhandelaar en opkoper van huizen en vastgoed.

afbetaald huis erven

Doe direct een aanvraag

opkoper huizen

Huis Snel Verkopen:
opkoper huizen

Toch is het woord ‘huizen opkoper’ is bij Huis snel verkopen .nl wel toepasselijk. Wij bieden u namelijk een veilige manier om snel en discreet van uw huis af te komen.

Betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken staan bij ons op de 1e plaats. Door van onze dienst “huizen opkopen” gebruik te maken bespaart u veel tijd, geld en stress. 

waarom huis opkoper
Huis Snel Verkopen

Als u een huis opkoper zoekt dan biedt Huis Snel Verkopen u het snelste en veiligste verkoopproces voor uw woning. En dat niet alleen want wij bieden u ook de handvatten die andere opkopers u doorgaans niet kunnen of willen bieden.

Denkt u dan bijvoorbeeld aan het verkopen van uw huis op afroep. Dus u gaat pas verhuizen wanneer het u uitkomt. Maar ook een aanbetaling is bij ons mogelijk zodat u direct geld in handen heeft om alvast de eerste verhuiskosten te betalen. 

Huis Snel Verkopen

Gratis het beste bod

Zonder kijkers uw huis verkopen

Aanbetaling mogelijk

Geen makelaarskosten

Wij kopen uw woning direct

verkoop elders

Onzekerheid over de verkoop

Kijkers over de vloer

Eerst uw woning opknappen

Minimaal 1 tot 2% courtage

Voorbehoud en bedenktijd koper

reviews

“Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk. Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen, maar houdt het klant-is-koning-principe duidelijk voor ogen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…”

– Merel Burmeister

“Wij hadden een huurhuis aangeboden gekregen en wilden snel van ons huis af. Leon heeft ons goed en snel geholpen, een betrouwbaar persoon.”

– Roel van Alphen

“Vriendelijk, persoonlijk en professioneel. Meedenkend , behulpzaam en altijd goed bereikbaar. Een makelaarskantoor met alle kennis in huis!”

– Thea Van Der Weij

“Ons ouderlijk huis in Geleen hebben wij verkocht aan Huis Snel Verkopen. Alles is naar wens verlopen en alles werd goed en snel afgehandeld. Ik kan het iedereen aanraden om met ze in zee te gaan. Zeer tevreden..”

– Marco Kamphuis

“Wat vond ik het prettig om met jou zaken te doen. Ik maakte me al wel een beetje zorgen dat de verkoop van mijn woning lang zou gaan duren. Maar dankzij jouw bedrijf is het allemaal in een stroomversnelling gekomen.”

– Friedy de Laat

“Al meerdere keren heel goed en vakkundig geholpen, absoluut aan te bevelen.”

– Petra Duivens

“Sinds 2009 heb ik via Leon gehuurd in Eindhoven. Hij is netjes, vriendelijk en zorgt ervoor dat problemen altijd op een goede manier opgelost worden. Prima huisbaas!.”

– Laura Cornet

huis verkopen aan een opkoper verstandig?

Het verkopen van een huis aan huis opkoper kan een oplossing  bieden aan mensen die meteen zekerheid willen over de verkoop. Ik wil van mijn woning af, maar wanneer is het laten opkopen van een woning een verstandige keuze?

  • Als u meteen geld nodig heeft,
  • U geen zin hebt in het opknappen van uw woning;
  • Als u een huurwoning aangeboden krijgt en u zekerheid wenst over de verkoop van uw eigen koopwoning;
  • Wanneer u zonder gedoe van kijkers en moeilijke onderhandelingen uw huis snel verkopen wil;
  • U door tijdgebrek niet in de mogelijkheid bent om een makelaar in te schakelen voor de verkoop van uw huis;
  • Door een scheiding bent u genoodzaakt om uw huis te verkopen;