Referenties

Mevrouw van der Meeren (Waalre):
Hiermee willen wij Leon nogmaals bedanken en onze tevredenheid uiten over de samenwerking! Na 10 maanden en twee makelaars te hebben gehad hebben wij ons huis in Waalre eindelijk kunnen verkopen. Mijn woning was een exclusieve villa maar het onderhoud werd ons te veel. Maar jij hebt het voor ons verkocht en voor een absoluut goede prijs! Hadden we jou maar meteen gebeld, het had ons veel ellende, tijd en geld bespaard.

Familie Lemmens (Valkenswaard):
Vriendelijk, betrouwbaar en fijn makelaarskantoor, zo kan ik jullie best omschrijven. Ik kon met al mijn vragen bij Leon terecht, hij heeft alle papieren voor mij geregeld en ik ben verlost van een hoop problemen! Dankzij Leon kan ik beginnen aan een nieuwe start, bedankt daarvoor!

Hans Lippens (Breda):
Ik heb mijn huis in Breda recent verkocht en ik kan eerlijk zeggen dat alle afspraken en beloftes zijn nagekomen. Het voorschot werd meteen betaald via de notaris en de verkoop ging gewoon vanzelf. Jullie doen echt wat jullie beloven, en over jullie aanbevolen notaris in Breda ben ik ook zeer tevreden \o/

Fam. Oudheusden (Leende):
Wij zijn bijzonder tevreden over jullie werkwijze. Na enkele makelaars te laten komen gaven jullie toch het beste advies en nadien super resultaat om mijn huis binnen 14 dagen te verkopen. Top..!!

Linda Nieuwenhuis (Valkenswaard):
Na het erven van mijn ouderlijke woning samen met mijn zus heeft het pand 3 jaar lang leeggestaan, waardoor het moeilijk werd om deze op de particuliere markt te verkopen. Plaatselijke makelaars konden ons geen zekerheid geven. En we waren bang voor vernielingen door de jeugd uit de buurt, ja je weet maar nooit met een leegstaand huis. Maar na 1 telefoontje met makelaar Leon Janssen was alles opgeklaard binnen de 48 uur. Kan het nog steeds niet geloven dat het verkopen van een huis zo snel kan gaan 馃槈

Dhr. Frissen (Maastricht):
Bedankt Leon dat je mijn appartement direct hebt gekocht. Je hebt het netjes geregeld voor me. Ik zal zeker reclame voor je maken!

Neem contact op

Vraag gratis een bod aan op uw woning

Uw huis verkopen

Aan ons kunt u snel, discreet en eerlijk uw huis verkopen. Van ons ontvangt u direct een goed bod!