wij kopen huizen & vastgoed

Misschien denkt u bij ‘wij kopen huizen’ niet meteen aan een makelaar die direct huizen koopt. Leco Vastgoed is een actieve makelaar die huizen en vastgoed zelf koopt.

wij kopen huizen

Doe direct een aanvraag

wij kopen huizen

Huis Snel Verkopen:
wij kopen huizen

Toch zijn de woorden ‘wij kopen huizen’ bij Leco Vastgoed niet zo denigrerend als u denkt. Want wij bieden u een veilige en snelle manier om uw huis te verkopen.

Betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Door van onze dienst “wij kopen huizen” gebruik te maken bespaart u tijd & geld.

wij kopen huizen
leco vastgoed

Wij kopen huizen en dat niet alleen want wij bieden u ook de handvatten die andere huis opkopers u doorgaans niet kunnen of willen bieden.

Denkt u dan bijvoorbeeld aan een eerlijke en snelle verkoop van uw woning. Maar ook is een aanbetaling op de koopsom is mogelijk zodat u direct geld in handen heeft om alvast de eerste verhuiskosten te betalen. 

leco vastgoed

Gratis het beste bod

Geen kijkers over de vloer

Aanbetaling mogelijk

Geen makelaarskosten

Direct 100% verkoopzekerheid

verkoop elders

Onzekerheid over de verkoop

Kijkers over de vloer

Eerst uw woning opknappen

Minimaal 1 tot 2% courtage

Voorbehoud en bedenktijd koper

reviews

“Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk. Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen, maar houdt het klant-is-koning-principe duidelijk voor ogen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…”

– Merel Burmeister

“Wij hadden een huurhuis aangeboden gekregen en wilden snel van ons huis af. Leon heeft ons goed en snel geholpen, een betrouwbaar persoon.”

– Roel van Alphen

“Vriendelijk, persoonlijk en professioneel. Meedenkend , behulpzaam en altijd goed bereikbaar. Een makelaarskantoor met alle kennis in huis!”

– Thea Van Der Weij

“Ons ouderlijk huis in Geleen hebben wij verkocht aan Huis Snel Verkopen. Alles is naar wens verlopen en alles werd goed en snel afgehandeld. Ik kan het iedereen aanraden om met ze in zee te gaan. Zeer tevreden..”

– Marco Kamphuis

“Wat vond ik het prettig om met jou zaken te doen. Ik maakte me al wel een beetje zorgen dat de verkoop van mijn woning lang zou gaan duren. Maar dankzij jouw bedrijf is het allemaal in een stroomversnelling gekomen.”

– Friedy de Laat

“Al meerdere keren heel goed en vakkundig geholpen, absoluut aan te bevelen.”

– Petra Duivens

wij kopen huizen Voordelen:

Het laten opkopen van een huis gaat niet altijd even gemakkelijk. Daarom is er huis snel verkopen die via deze website een oplossing kan bieden aan mensen die met zekerheid een huis willen verkopen. Verkoop aan Leco Vastgoed:

  • Uw vastgoed of woning verkopen binnen één week;
  • Geen makelaarskosten of courtage bij verkoop;
  • Direct zekerheid en een snelle afhandeling;
  • Wij kopen huizen in alle plaatsen in elke staat;
  • Geen onzekerheid, geen verkoopstress;
  • Aanbetaling op de koopsom is mogelijk;
  • Uw overtollige spullen en inboedel kunt u achterlaten;
  • Geen last van kijkers of nieuwsgierigen;

in 5 stappen verkocht

huis te koop aanbieden

1. Woning aanmelden

Meld uw woning of vastgoed hier vrijblijvend aan.

Binnen 24 uur reactie

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

Afspraak makelaar

3. Afspraak maken

Komt uw huis in aanmerking? Dan plannen we een afspraak in.

wij kopen huizen

4. Definitief bod

Als we na bezichtiging interesse hebben, volgt er een definitief bod: u beslist!

Koopovereenkomst

5. Koopovereenkomst

Gaat u akkoord met ons bod, dan stellen we een koopovereenkomst op. 

wij kopen huizen

Verkocht!

We gaan samen naar de notaris, die daarna de netto koopsom aan u uitbetaalt.

wij kopen huizen & discreet

Het laten opkopen van een woning is niet zo bekend en wordt vaak verkeerd begrepen, maar de manier waarop Leco Vastgoed woningen koopt is eigenlijk ongelooflijk effectief en eenvoudig. Leco Vastgoed biedt huizenverkopers een onschatbare service die om welke reden ook gegarandeerd van hun woning af willen. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel, even als het bedrag dat wij bieden voor uw huis. Maar u zult waarschijnlijk een hogere prijs voor uw woning ontvangen als u bereid bent af te wachten in een vrije markt. Maar als u rekening houdt met het bedrag dat u elke maand betaalt voor uw hypotheek, de energiekosten en (gemeentelijke) belastingen terwijl uw woning te koop staat, de makelaarscourtage en uw eigen tijd, dan is de prijs die u uiteindelijk van ons ontvangt niet zo verkeerd. De vastgoedmarkt kan turbulent en onvoorspelbaar zijn. Kies daarom voor zekerheid!