wij kopen huizen

wij kopen huizen direct via huissnelverkopen.nl

Ook in uw regio!

wij kopen huizen

Ontvang gratis het beste bod

Doe direct een aanvraag

Wij kopen in heel Nederland

Met meer dan 20 jaar ervaring bestaat het team van Leco Vastgoed uit ervaren specialisten waaraan u definitief uw huis kunt verkopen.

Reviews

Lees onze klant ervaringen en overtuig u van onze correcte en betrouwbare werkwijze.

favicon huis snel verkopen  Gratis het beste bod

favicon huis snel verkopen  Aanbetaling mogelijk

favicon huis snel verkopen  Ruim 20 jaar ervaring

wij kopen huizen

Hoe werkt het?

Misschien denkt u bij ‘wij kopen huizen’ niet meteen aan een makelaar die direct huizen koopt. Leco Vastgoed is een actieve makelaar die huizen en vastgoed zelf koopt.

Toch zijn de woorden ‘wij kopen huizen’ bij Leco Vastgoed niet zo denigrerend als u denkt. Want wij bieden u een veilige en snelle manier om uw huis te verkopen.

wij kopen huizen

In 5 stappen verkocht

huis opkoper Hamont-Achel

wij kopen huizen

Discreet verkopen

Betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Door van onze dienst “wij kopen huizen” gebruik te maken bespaart u tijd & geld. Wij kopen huizen en dat niet alleen want wij bieden u ook de handvatten die andere kopers u doorgaans niet kunnen of willen bieden.

Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk.
Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…

wij kopen huizen

Uw voordelen

Denkt u dan bijvoorbeeld aan een eerlijke en snelle verkoop van uw woning. Maar ook is een aanbetaling op de koopsom is mogelijk zodat u direct geld in handen heeft om alvast de eerste verhuiskosten te betalen. Het laten opkopen van een huis gaat niet altijd even gemakkelijk. Daarom is er huis snel verkopen .nl die via deze website een oplossing kan bieden aan mensen die met zekerheid een huis willen verkopen. De onroerendgoedmarkt kan grillig en onvoorspelbaar zijn. Kies daarom nu voor zekerheid, kies voor Leco Vastgoed.

Gratis het beste bod

Persoonlijk contact

Geen makelaarskosten

Oplevering wanneer u wenst

Aanbetaling mogelijk

Gespecialiseerde huisopkoper

Wij kopen uw huis zelf

Ruim 20 jaar ervaring

Direct uw huis verkopen

wij kopen huizen

Het snelste verkoopproces

Leco Vastgoed biedt huizenverkopers een onschatbare service die om welke reden ook gegarandeerd van hun woning af willen. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel, even als het bedrag dat wij bieden voor uw huis. Maar u zult waarschijnlijk een hogere prijs voor uw woning ontvangen als u bereid bent af te wachten in een vrije markt. 

huisopkoper Nederland

wij kopen huizen

Stappenplan bij verkoop van uw woning

Zoals u in het bovenstaande schema kunt zien is het bij ons mogelijk om uw huis in slechts 5 simpele stappen te verkopen.

1. Uw woning aanmelden

Een woning aanmelden is altijd vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij het adres van de te verkopen woning aan ons doorgeven.

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie. We nemen telefonisch contact met u op, we bespreken dan uw woning en uw wensen. Eventueel maken we een afspraak voor een bezoek bij u thuis. Als wij nog interesse hebben na ons bezoek volgt er een definitief voorstel.

3. We maken en afspraak

Als we een afspraak met u maken dan komen wij in een onopvallende auto. Niemand weet dat wij komen voor de verkoop van uw huis. Nadat wij uw huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Wanneer ons bod u aanspreekt en u akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

3. Definitief bod

Zoals gezegd, als wij na de bezichtiging van uw huis nog interesse hebben volgt er een definitief bod. De bal ligt nu bij u want u bent nu aan zet. Als u akkoord gaat met ons voorstel gaan we over tot het opstellen van een definitieve koopovereenkomst.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld

Alle afspraken die we samen hebben gemaakt worden vastgelegd in een schriftelijke koopovereenkomst. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. 

5. Verkocht!

De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voorafgaand aan de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris. De notaris maakt het nettobedrag aan u over. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Direct uw huis verkopen

wij kopen huizen

Uw huis verkopen

Maar als u rekening houdt met het bedrag dat u elke maand betaalt voor uw hypotheek, de energiekosten en (gemeentelijke) belastingen terwijl uw woning te koop staat, de makelaarscourtage en uw eigen tijd, dan is de prijs die u uiteindelijk van ons ontvangt echt niet verkeerd. De vastgoedmarkt kan turbulent en onvoorspelbaar zijn. Kies daarom voor zekerheid!Graag uw huis snel verkopen? Makelaar Leco Vastgoed ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis. Wij zijn gespecialiseerd in het aan- en verkopen van huizen en begeleiden u van begin tot eind bij het succesvol verkopen van uw huis. 

Verkocht middels stille verkoop

Vaak verkopen wij huizen middels ‘’stille verkoop’’, hierdoor heeft u geen last van bezichtigingen en komen er geen foto’s van uw vertrouwde woonomgeving en huis op internet.

wij kopen huizen

Denkt u ‘ik wil van mijn huis af’

Het is niet voor niets dat wij een website hebben die de toepasselijke naam draagt ‘ik wil van mijn woning af’. Met die website hebben we al vele woningverkopers geholpen om snel van hun huis af te kopen voor een uitstekende prijs. Deze website geeft invulling aan mensen die op zoek zijn naar een eerlijke en betrouwbare huis opkoper in Nederland.  

Wij kopen huizen

Als geen ander zijn wij dé specialist in Nederland op het gebied van het snel kopen van woningen. Echter, heeft u geen zin in de stress rondom de verkoop van uw huis? Wij kopen huizen en zorgen dat uw huis snel verkocht wordt, zonder gedoe! De eerste stap is dat wij vrijblijvend bij u langskomen om uw woning te bekijken. Ook als u een woning in België verkopen wil. Aan ons discrete bezoek zijn geen kosten verbonden. Wij bepalen de waarde van uw huis aan de hand van de ligging en de locatie. Uiteraard kijken we naar de staat van onderhoud. Maar in zo’n momentopname zien we toch ook niet alles. Na onze bezichtiging en bij interesse volgt er snel een definitief bod. U bent nu aan zet want u bent degene die beslist over het bod. 

wij kopen huizen

En maken de makelaar overbodig

Wij begrijpen dat u gebaat bent met een goede prijs voor uw huis. Als u ons uitnodigt dan kunt u ervan uitgaan dat wij u tegemoetkomen met een goed bod. Maar het bod dat u van ons ontvangt is niet alleen goed. Ons bod is meer dan goud waard omdat het een bod is zonder voorbehoud van financiering. Want in vergelijking met het bod wat u ontvangt via een gewone makelaar is dat wel anders. Verkoopt u aan particulieren dan zitten daar toch wel veel nadelen aan. Particuliere kopers willen eerst dat de aansluiting gevonden wordt voordat ze uw woning kopen. Dit traject duurt vaak maandenlang, zo niet langer.

wij kopen huizen

Verkocht binnen no-time

Zoekt u een betrouwbare makelaar voor uw huis? Wij Kopen Huizen binnen 1 week. Vraag gratis het beste bod aan en verkoop in no time.

huisopkoper Nederland