IkWilVanMijnWoningAf dé makelaar die zelf koopt!

 

Gegarandeerd uw woning verkopen aan Huissnelverkopen.nl 

Uw woning verkopen aan IkWilVanMijnWoningAf: Wilt u vandaag een bod en morgen verkopen? Maak dan nu een afspraak met IkWilVanMijnWoningAf en ontvang ons bod. Gaat u akkoord dan wordt in onderling overleg een opleveringsdatum afgesproken. Wij maken een koopovereenkomst en u ontvangt het geld via de notaris netto in handen. Zo simpel werkt het!

Waarom kiezen woningverkopers voor Huissnelverkopen.nl?

Bij Huissnelverkopen.nl realiseren wij ons dat de verkoop van een woning voor u een grote zorg kan zijn. De verkoop van een huis is namelijk niet iets wat u dagelijks doet, dus hoe pakt u dit het beste aan? Wij bieden u een unieke oplossing!

Overweegt u om uw huis snel te verkopen? Kies dan voor een betrouwbare huizenopkoper. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen de verkoop van uw woning via een regionale makelaar te laten verlopen maar hier zitten wel veel nadelen aan. Een makelaar zal u geen zekerheid kunnen geven hoe lang de verkoop gaat duren. U krijgt geen enkele garantie dat uw woning ook daadwerkelijk verkocht wordt.

Sterker nog, u kunt ondertussen wel door het makelaarskantoor voor hoge reclame- en advertentiekosten komen te staan. En vergeet u de kosten niet voor open huis dagen. Het komt er dus op neer dat u kosten maakt terwijl u geen enkele verkoopgarantie krijgt. En als u uw woning zelf probeert te verkopen dan kan de telefoon bij u gaan rinkelen, u hebt grote kans dat diegene die naar uw woning informeert geen potentiële koper is. Of het betreft een advertentieverkoper, een makelaar of een vage huizen opkoper die u slechts een snelle verkoop beloven. Zodra u een geïnteresseerde in uw woning hebt gevonden, wat al heel bijzonder is, hoe kunt u er zeker van zijn dat zij niet uw tijd verspillen en weer verder gaan op zoek naar een andere woning? Het antwoord is dat u dat niet kunt.

Sinds 2005 bieden wij u een unieke oplossing

Huissnelverkopen.nl pakt het totaal anders aan, wij kopen namelijk zelf uw huis. Uw huis laten opkopen gaat snel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een echtscheiding, executieverkoop, erfenis of een gewone verkoop van uw woning. Aan ons kunt u direct, discreet en met een gerust hart uw woning verkopen. Wij kopen huizen in heel Nederland. Om snel een bod op uw woning van Huissnelverkopen.nl te ontvangen, vult u nu gratis en vrijblijvend ons online contactformulier in en dan nemen wij contact met u op.

Wij houden van een open communicatie. Kleine lettertjes of ‘verborgen addertjes onder het gras’ komen bij ons niet voor. Alle transacties en de afwikkeling daarvan zijn volledig transparant. Wel zal de prijs van de aangeboden woning voor ons interessant moeten zijn. Wij gaan er zelf niet in wonen maar kopen woningen met een winstoogmerk. De winst halen we uit de doorverkoop van uw woning. En vaak knappen we de woningen eerst nog op, wat een tijdrovende en soms kostbare klus is. Uw huis verkopen aan Huissnelverkopen.nl gaat snel en is heel eenvoudig. Wij horen graag van u.

Met vriendelijke groet,

Huissnelverkopen.nl

zonder gedoe. direct verkocht.

IkWilVanMijnWoningAf koopt uw huis!

040 244 1706

Van mijn vader had ik het ouderlijk huis geërfd. Via internet kwam ik in contact met Huissnelverkopen.nl. Diezelfde dag nog ontving ik een goed bod waar ik over mocht nadenken. Na overleg met mijn vriend heb ik het bod geaccepteerd. De verkoop van mijn huis was binnen binnen 1 week geregeld. Ik kan Huissnelverkopen.nl bij iedereen aanraden. Komen alle afspraken correct na. Top! bedankt! Merian Rohmen

Verkoopster van de woning Stegelenstraat 15 te Oirsbeek