Verkoop uw huis aan HuisSnelVerkopen

Hebt u vragen over onze werkwijze? Stel ze gerust of lees ze hieronder.
Veelgestelde vragen (FAQ)

Huis verkopen aan Huissnelverkopen.nl

1. Is het verkopen van mijn woning via deze website echt gratis?
Het verkopen van uw woning via Huissnelverkopen.nl is helemaal gratis. Er zijn geen verborgen kosten of kleine lettertjes van toepassing. Uw aanvraag wordt eerst beoordeeld door onze makelaar. Bij interesse maken wij een afspraak voor bezichtiging. Komen we tot overeenstemming over de verkoopprijs dan wikkelen wij alle financiële zaken tot aan de notaris voor u af. Er komen geen reclame, makelaars- of notariskosten meer bij.

2. Ontvangen wij van jullie altijd het beste bod voor mijn woning?
Wij streven ernaar om altijd het beste bod op een aangeboden woning uit te brengen. En in de meeste gevallen is dat voor ons geen enkel probleem!

3. Is Huissnelverkopen.nl betrouwbaar en hoe gaan jullie om met mijn privacy?
Wij onderscheiden ons door de daadkrachtige en correcte manier van zaken doen. Wij zijn zeer discreet en respecteren uw privacy. Betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen dan ook altijd voor duidelijkheid en zekerheid. Bij Huissnelverkopen.nl weet u exact waar u aan toe bent. Kleine lettertjes of ‘verborgen addertjes’ onder het gras komen bij ons niet voor. Desgewenst kunnen wij diverse notariskantoren of mensen met wie wij zaken hebben gedaan als referentie aan u doorgeven.

4. Ik heb mijn huis verhuurd. Kan ik de woning in verhuurde staat aan Huissnelverkopen.nl verkopen?
Leeg, of in verhuurde staat is voor Huissnelverkopen.nl geen enkel probleem.

5. Is het bod op mijn woning gegarandeerd?
Nee, alle (aan)biedingen zijn vrijblijvend tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Huissnelverkopen.nl maakt het voorbehoud dat een koop niet eerder tot stand komt dan na wederzijdse rechtsgeldige ondertekening van een door ons kantoor opgemaakte koopovereenkomst.

6. Mijn huis staat al te koop bij een makelaar, is dat een probleem?
Nee, ook al staat uw huis inmiddels te koop bij een makelaar of bemiddelaar dan kunt u uw woning bij ons gewoon aanbieden. U kunt zelfs uw makelaar desgewenst met ons contact op laten nemen voor het ontvangen van een direct bod op uw woning. Wij gaan natuurlijk discreet om met uw informatie, wij zullen uw makelaar zelf nooit benaderen.

7. Koopt Huissnelverkopen.nl overal huizen in heel Nederland?
Ja, Huissnelverkopen.nl koopt huizen door heel Nederland.

Wordt er door Huissnelverkopen.nl altijd een bod uitgebracht?
Nee, niet op alle huizen brengen wij een bod uit. Met duurdere huizen en met appartementen in dunbevolkte gebieden zijn wij terughoudend. Soms is het zo dat de huidige vraagprijs van een huis in vergelijking met de huidige marktwaarde (veel) te hoog is. Wanneer Huissnelverkopen.nl voor deze huizen de prijzen moet corrigeren naar de huidige marktwaarde en vervolgens daar een inkoop correctie op toe moet passen, zal het verschil tussen wat u wenst als opbrengst voor de woning en het bedrag wat wij u zouden bieden erg groot worden. Wij zullen dan geen bieding uitbrengen.

Is het bod dat ik van Huissnelverkopen.nl ontvang via de telefoon of via de mail gegarandeerd?
Er wordt geboden aan de hand van de door u opgegeven omschrijving en informatie. Hoe uitgebreider uw woning omschreven is, hoe beter het bod! Wees dus eerlijk, uitgebreid en correct. Het bod dat u van ons via de telefoon of mail ontvangt is slechts een indicatie, hier kunt u (nog) geen rechten aan ontlenen.

Bestaat de mogelijkheid om bedrijfs onroerend goed ook op deze manier aan Huissnelverkopen.nl te verkopen?
Ja, die mogelijkheid bestaat. U kunt ook bedrijfspanden en beleggingspanden gewoon bij ons aanbieden.


Overgaan tot de verkoop:

Is het mogelijk dat ik direct geld ontvang wanneer ik mijn huis verkoop aan Huissnelverkopen.nl?
Ja, indien het echt nodig is dan is dat mogelijk om direct geld te krijgen. Via de notaris ontvangt u dan een voorschot op de koopsom. U kunt zo direct beschikken over het geld om eventuele schulden af te lossen.

Is er bij verkoop aan Huissnelverkopen.nl ook sprake van een drie-dagen-bedenktijd regel of een financieringsvoorbehoud?
De wettelijke bedenktijd (bescherming voor de particuliere kopers) geldt niet voor Huissnelverkopen.nl. Wij kopen immers bedrijfsmatig en dan geldt de wettelijke bedenktijd niet. Ook nemen wij geen financieringsvoorbehoud op in de koopakte. U bent er dus van verzekerd dat uw woning zonder bedenktijd en financieringsvoorbehoud verkocht is als de handtekeningen zijn gezet.

Door geldtekort kan ik mijn betalingsverplichtingen richting de hypotheekverstrekker niet meer nakomen. Bestaat de mogelijkheid dat Huissnelverkopen.nl de afwikkeling met de bank verzorgd?
Huissnelverkopen.nl helpt met de afwikkeling richting uw hypotheekverstrekker. Mocht er een executoriale verkoop worden gestart, dan is ons advies dringend te handelen en neem dan direct contact met ons op. Verkoop van uw huis aan Huissnelverkopen.nl brengt gewoon meer geld op, dan wanneer uw huis via een executoriale verkoop verkocht wordt.

Moet ik mijn huis direct verlaten wanneer ik mijn woning verkoop aan Huissnelverkopen.nl?
Nee, bij verkoop aan Huissnelverkopen.nl hoeft u uw huis niet direct te verlaten. De oplevering/overdracht geschiedt in overleg met Huissnelverkopen.nl, net zoals bij een gewone onderhandse verkoop aan een particuliere koper. Hierbij kunt u ook kiezen voor diverse andere opties, zoals verkoop op afroep.


De Koopovereenkomst:

Door wie worden de koop- en transportaktes opgesteld?
De notaris of Huissnelverkopen.nl stelt de koopovereenkomst op. De transportakte wordt te allen tijde opgesteld door de notaris. U kunt zelf aangeven dat u liever hebt dat de notaris de koopovereenkomst opstelt of dat de overeenkomst door de notaris wordt gecontroleerd. Wij wensen voor beide partijen een transparante en juridisch correcte afwikkeling.

Wanneer komt er een koop tot stand met Huissnelverkopen.nl?
Er is pas sprake van een koop- of verkoop (aankoop- of verkoop) van een registergoed indien alle afspraken zijn vastgelegd in een door Huissnelverkopen.nl opgestelde schriftelijke en door alle partijen ondertekende koopovereenkomst. Mondelinge toezeggingen, en/of biedingen gedaan per e-mail zijn niet geldig zolang deze niet schriftelijk door ons kantoor zijn vastgelegd in een koopovereenkomst.

Kan de koop door Huissnelverkopen.nl nog ontbonden worden als de koopovereenkomst getekend is?
In de koopovereenkomst worden geen ontbindende voorwaarden opgenomen. Huissnelverkopen.nl verplicht zich hiermee om uw woning tegen de afgesproken prijs en termijn te kopen.


Overige bijkomende kosten:

Brengt de verkoop van mijn huis aan Huissnelverkopen.nl kosten met zich mee?
Alle kosten koper komen voor rekening van Huissnelverkopen.nl. Wij rekenen geen extra kosten voor onze dienstverlening.

Ontvangen wij van jullie altijd het beste bod?
Wij streven ernaar bij interesse altijd het beste het beste bod op uw huis uit te brengen. Neem gerust de proef op de som, verder informeren is overbodig.

Aan deze FAQ (veelgestelde vragen) kunnen geen rechten worden ontleend.

Aan ons verkopen

Wij kopen zelf direct uw woning. U heeft 100% zekerheid in een uiterst onzekere markt.

7 dagen per week van 08.00 tot 22.00 uur.

IkWilVanMijnWoningAf koopt uw huis!

Ontvang zonder moeilijke onderhandelingen een bod Bod aanvragen