Verkoop uw huis aan HuisSnelVerkopen.nl

Wij bieden u een unieke oplossing, wij kopen uw huis!

Wie zijn wij en wat kunnen we voor u betekenen?

Verkoop uw huis ook snel aan Huissnelverkopen.nl. Uw woning zal niet maanden lang op de markt te koop blijven staan. U heeft geen last van kijkers en louter nieuwsgierigen die uw woning toch niet kopen en u zit bij ons niet vast aan een makelaarscontract. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn professionals met verstand van vastgoed en gevoel voor mensen.

Huissnelverkopen.nl is een professioneel makelaars en vastgoed bedrijf waar u de mogelijkheid heeft om snel en definitief uw woning te verkopen. Wij hebben een lange staat van dienst met het kopen van woningen in de Nederlandse vastgoedsector en wij zijn kapitaalkrachtig waardoor wij zelf uw woning, appartement of beleggingspand kunnen kopen. Wij kopen dus zelf uw woning!

Uw kinderen zijn de deur uit en is het tijd voor een kleiner huis. Misschien heeft u achterstanden op uw hypotheek betalingen of u heeft misschien een slechte huurder. Er heeft een overlijden plaatsgevonden, een verdeling van de erfenis of nalatenschap en u wilt geen rompslomp met successierecht of een nagelaten woning. Uw woning heeft achterstallig onderhoud en is een uitgebreide renovatie nodig. Er zijn redenen waarom mensen hun huis direct willen of zelfs moeten verkopen. Uw woning direct aan ons verkopen betekent voor u als particuliere woningverkoper direct en 100% verkoopzekerheid van uw woning. De verkoop van uw huis tegen een eerlijke verkoopprijs kan al in slechts 1 week geregeld zijn.

Onze organisatie bestaat al bijna 15 jaar. Wij zijn opgericht in 2005 en wij zijn een onafhankelijke vastgoedbedrijf die zich gespecialiseerd heeft in het direct aan- en verkopen van woningen in heel Nederland. Dankzij een goede naam in het opkopen van woningen weten steeds meer woningverkopers in Nederland de weg naar Huissnelverkopen.nl te vinden. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om op ieder moment snel en slagvaardig op te treden en het hoogste bod uit te brengen op uw woning. Helderheid en openheid van zaken leidt volgens ons tot meer betrokkenheid en vertrouwen, en daar voelen wij ons prettig bij.

Wij onderscheiden ons door de daadkrachtige en correcte manier van zaken doen met gevoel voor mensen. Wij zijn zeer discreet en respecteren uw privacy. Betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken staan bij ons ook hoog in het vaandel. Wij zorgen dan ook altijd voor duidelijkheid en zekerheid, tevens werken wij alleen samen met notarissen en onafhankelijke financiële instanties.

Wij zijn flexibel, met ons kunt u alle kanten op. De enige voorwaarde is dat de prijs voor uw woning interessant en realistisch moet zijn. We bespreken graag met u alle opties en mogelijkheden die het beste bij uw persoonlijke situatie passen. Neem voor meer informatie kosteloos en vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Vraag gratis een bod aan op uw woning

Aan ons verkopen

Wij kopen zelf direct uw woning. U heeft 100% zekerheid in een uiterst onzekere markt.