Selecteer een pagina

Contact

Vul alle velden van het formulier in. Binnen 24 uur ontvang je reactie. Stuur je liever rechtstreeks een e-mail? Dat kan naar info@ikwilvanmijnwoningaf.nl

Veelgestelde Vragen

^

Kopen jullie huizen in heel Nederland?

Ja wij zijn actief in heel Nederland.

^

Zijn wij bij jullie ergens toe verplicht?

Nee, u bent nergens toe verplicht. Want alle (aan)biedingen dienen alleen als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Wij maken het voorbehoud dat een koop- of verkoop niet eerder tot stand komt dan na wederzijdse rechtsgeldige ondertekening van een door ons kantoor opgestelde koopovereenkomst.

^

Is achterstalling onderhoud een probleem?

Indien uw woning veel of weinig achterstallig onderhoud heeft is dat geen probleem. U kunt uw woning gewoon bij ons aanbieden. Wij kopen ook lelijke huizen op!

^

Inboedel achterlaten is dat ook mogelijk?

Ja die kun je ook achterlaten! Een huis dient bij de oplevering normaliter leeg en bezemschoon te zijn. Maar als je bijvoorbeeld geen hulp, zin of tijd hebt kan dat leeg en schoon opleveren wel een probleem worden. Daarom biedt ikwilvanmijnwoningaf ook op dit punt uitkomst. Want bij ons heb je de mogelijkheid wel om de spullen die je niet meer nodig hebt achter te laten. Wij voeren het allemaal netjes af.

^

Kunnen wij nog een tijdje blijven wonen?

Alles is met ons bespreekbaar, elke situatie is verschillend en voor elk probleem is er wel een oplossing.

^

Maar ons huis staat al te koop bij een makelaar?

Zelfs als je huis al te koop staat bij een makelaar of bij een bemiddelaar kun je je huis bij ons aanbieden. Wij zullen nooit – zonder overleg – met jouw makelaar contact opnemen. 

^

Hoe snel kan alles geregeld worden?

Dat kan echt heel snel, in principe zou het zelfs mogelijk zijn dezelfde dag dat u belt of mailt alles te regelen. Dus binnen de 24 uur kan alles rond zijn.

^

Kunnen wij ons verhuurde huis ook aanbieden?

Ja dat is ook mogelijk. Wij kopen namelijk woningen in verhuurde staat en (oud) studentenhuizen of beleggingspanden direct aan. Eventuele problemen met de huurders lossen we zelf op.

Neem Contact Op 24/7
T. 040 – 244 17 06

info@ikwilvanmijnwoningaf.nl

040 - 244 17 06

Merendreef 2 5553 CD Valkenswaard (alleen op afspraak)