Ruim 20 jaar ervaring

Huis Snel Verkopen .nl biedt u het snelste verkoopproces voor uw woning. Wij realiseren ons dat de verkoop van uw huis een grote zorg kan zijn. Bij een gewone verkoop weet u immers niet of uw woning  wel verkocht wordt en voor welke prijs. Een periode van onzekerheid, stress en frustratie breekt aan.

Maar wij hebben dé oplossing voor al die onzekerheden. Hoe wij dit doen? Heel simpel; wij kopen uw huis! En doordat wij elke dag op de hoogte blijven van de situatie van de woningmarkt door heel Nederland, weten wij precies wat het beste bod is op uw huis.

Gratis bod aanvragen

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij een solide partij die huizen koopt rechtsreeks van particulieren. Want wij streven er naar om eigen woning bezitters zoals u, die hun huis bij ons te koop aanbieden, tegemoet te komen met het hoogste bod. Ooit als eenmanszaak gestart en inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke en betrouwbare speler op de woningmarkt.

Ervaar hoe een zorgeloze verkoop voelt. Neem gerust de proef op de som en verkoop ook uw woning aan ons zonder kosten en onzekerheden. Want ‘huis snel verkopen’ koopt huizen op binnen 2 dagen! Kortom, kies voor zekerheid in een onzekere tijd! Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres.

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op,
we helpen u graag verder!

Eerst verhuizen naar een huurwoning van woonstichting

1. Aanmelden

Vul het aanvraag formulier in zodat we samen een bezichtiging kunnen inplannen

Eerst verhuizen naar een huurwoning van woonstichting

2. Afspraak

Wij bekijken of uw woning voldoet aan onze criteria. Zo ja, dan ontvangt u het beste  bod, u beslist

zo krijgt u het beste bod op uw huis

3. Verkocht

Gaat u akkoord dan wordt een koopakte opgesteld. Via de notaris krijgt u de netto koopsom gestort