Hoe verkoopt
u aan leco

Een huis verkopen brengt normaliter veel onzekerheden en stress met zich mee. Wij nemen graag al die zorgen bij u weg. Hoe wij dit doen? Heel simpel, Leco Vastgoed koopt uw huis.

huis snel verkopen

Doe direct een aanvraag

in 5 stappen verkocht

huis te koop aanbieden

1. Woning aanmelden

Meld uw woning of vastgoed hier vrijblijvend aan.

Binnen 24 uur reactie

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

Afspraak makelaar

3. Afspraak maken

Komt uw huis in aanmerking? Dan plannen we een afspraak in.

Definitief bod

4. Definitief bod

Als we na bezichtiging interesse hebben, volgt er een definitief bod: u beslist!

Koopovereenkomst

5. Koopovereenkomst

Gaat u akkoord met ons bod, dan stellen we een koopovereenkomst op. 

Woning verkocht

Verkocht!

We gaan samen naar de notaris, die daarna de netto koopsom aan u uitbetaalt.

reviews

“Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk. Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen, maar houdt het klant-is-koning-principe duidelijk voor ogen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…”

– Merel Burmeister

“Wij hadden een huurhuis aangeboden gekregen en wilden snel van ons huis af. Leon heeft ons goed en snel geholpen, een betrouwbaar persoon.”

– Roel van Alphen

“Vriendelijk, persoonlijk en professioneel. Meedenkend , behulpzaam en altijd goed bereikbaar. Een makelaarskantoor met alle kennis in huis!”

– Thea Van Der Weij

“Ons ouderlijk huis in Geleen hebben wij verkocht aan Huis Snel Verkopen. Alles is naar wens verlopen en alles werd goed en snel afgehandeld. Ik kan het iedereen aanraden om met ze in zee te gaan. Zeer tevreden..”

– Marco Kamphuis

“Wat vond ik het prettig om met jou zaken te doen. Ik maakte me al wel een beetje zorgen dat de verkoop van mijn woning lang zou gaan duren. Maar dankzij jouw bedrijf is het allemaal in een stroomversnelling gekomen.”

– Friedy de Laat

“Al meerdere keren heel goed en vakkundig geholpen, absoluut aan te bevelen.”

– Petra Duivens

huis snel verkopen

direct zekerheid

Uw huis verkopen is niet iets wat u dagelijks doet. Er komt veel regelwerk aan te pas: eerst uw huis opknappen, schoonmaken en verkoopklaar maken. U gaat op zoek naar een plaatselijke makelaar, omdat de meeste mensen dat nu eenmaal zo doen. Maar, bij de verkoop van een woning is dat lang niet altijd de beste keuze. Wellicht kunt u uw huis beter verkopen aan Huis Snel Verkopen. Zo heeft u alles helemaal voor elkaar.