Huis zelf verkopen

Bij ‘huis zelf verkopen’ denkt u misschien niet direct aan een makelaar die zelf uw huis koopt. Maar toch biedt de verkoop van uw huis aan ons misschien wel uitkomst.

afbetaald huis erven

Doe direct een aanvraag

huis zelf verkopen

Huis zelf Verkopen:
ik koop uw huis

Maar toch zijn de woorden ‘huis zelf verkopen’ beslist niet zo vreemd als u denkt. Leco Vastgoed biedt u zo de snelste manier om uw huis te verkopen.

Wij hanteren duidelijke afspraken zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. En uiteraard worden alle gemaakte afspraken vastgelegd via de notaris.

reviews

“Ontzettend vriendelijk en goudeerlijk. Is er niet op uit om vooral eigen zakken te vullen, maar houdt het klant-is-koning-principe duidelijk voor ogen. Je vindt ze niet vaak moet ik zeggen…”

– Merel Burmeister

“Wij hadden een huurhuis aangeboden gekregen en wilden snel van ons huis af. Leon heeft ons goed en snel geholpen, een betrouwbaar persoon.”

– Roel van Alphen

“Vriendelijk, persoonlijk en professioneel. Meedenkend , behulpzaam en altijd goed bereikbaar. Een makelaarskantoor met alle kennis in huis!”

– Thea Van Der Weij

“Ons ouderlijk huis in Geleen hebben wij verkocht aan Huis Snel Verkopen. Alles is naar wens verlopen en alles werd goed en snel afgehandeld. Ik kan het iedereen aanraden om met ze in zee te gaan. Zeer tevreden..”

– Marco Kamphuis

“Wat vond ik het prettig om met jou zaken te doen. Ik maakte me al wel een beetje zorgen dat de verkoop van mijn woning lang zou gaan duren. Maar dankzij jouw bedrijf is het allemaal in een stroomversnelling gekomen.”

– Friedy de Laat

“Al meerdere keren heel goed en vakkundig geholpen, absoluut aan te bevelen.”

– Petra Duivens

uw huis zelf verkopen
aan leco vastgoed

Aan Leco Vastgoed kunt u uw huis zelf verkopen maar dat niet alleen want wij bieden u ook handvatten die andere huis opkopers u doorgaans niet kunnen of willen bieden.

Denkt u bijvoorbeeld aan uw huis verkopen en dan nog een tijdje blijven wonen. Ook een aanbetaling op de koopsom is mogelijk zodat u snel geld in handen heeft om de eerste verhuiskosten te betalen. 

leco vastgoed

Gratis het beste bod

Geen kijkers over de vloer

Aanbetaling mogelijk

Geen makelaarskosten

Direct 100% verkoopzekerheid

Wij voeren uw oude inboedel af

verkoop elders

Onzekerheid over de verkoop

Kijkers over de vloer

Eerst uw woning opknappen

Minimaal 1 tot 2% courtage

Voorbehoud en bedenktijd koper

Schoon en leeg opleveren

huis zelf verkopen Voordelen:

Uw huis verkopen is niet altijd gemakkelijk, laat staan als u dat zelf moet gaan doen. Er komt veel regelwerk aan te pas. Daarom is Leco Vastgoed er voor u. Want via onze website huissnelverkopen.nl bieden wij u een wel heel unieke manier om uw huis te verkopen. 

  • Uw huis verkopen binnen één week;
  • Geen courtage bij verkoop;
  • Snelle notariële afhandeling;
  • Wij kopen in alle plaatsen en in elke staat;
  • Niet langer in onzekerheid;
  • Alle overtollige spullen kunt u achterlaten;
  • Geen nieuwsgierige kijkers over de vloer;

in 5 stappen verkocht

huis te koop aanbieden

1. Huis aanmelden

Meld uw huis of ander vastgoed hier vrijblijvend aan.

Binnen 24 uur reactie

2. Snel reactie

Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie.

Afspraak makelaar

3. Afspraak maken

Komt uw huis in aanmerking? Dan plannen we een afspraak in.

wij kopen huizen

4. Definitief bod

Als we na bezichtiging interesse hebben, volgt er een definitief bod: u beslist!

Koopovereenkomst

5. Koopovereenkomst

Gaat u akkoord met ons bod, dan stellen we een koopovereenkomst op. 

huis zelf verkopen

Verkocht!

We gaan samen naar de notaris, die daarna de netto koopsom aan u uitbetaalt.

Definitief & uw huis zelf verkopen

Een huis snel verkopen aan een vastgoedmakelaar is niet zo bekend, maar de manier waarop Leco Vastgoed huizen opkoopt is eigenlijk ongelooflijk effectief en eenvoudig. Wij bieden eigenhuis bezitters een onschatbare toegevoegde waarde, die om welke reden ook, snel van hun huis af willen. Afspraak is afspraak staat bij ons hoog in het vaandel, evenals de bieding op uw huis. Maar eerlijkheid gebiedt dat u waarschijnlijk een hogere prijs voor uw huis zult ontvangen als u bereid bent rustig af te wachten in een vrije markt. Maar als u dan rekening houdt met het bedrag dat u elke maand betaalt voor uw vaste lasten en (gemeentelijke) belastingen terwijl uw woning te koop staat, de makelaarskosten en uw eigen kostbare tijd, dan is het bedrag dat u uiteindelijk van ons ontvangt niet zo verkeerd. Ook erg handig wanneer als u zich laat inschrijven bij een woningstichting