Studentenpand verkopen?

Uw studentenhuis verkopen in 1 week? Wij kopen uw studentenpand direct. U hoeft niets op te ruimen, te schilderen of te repareren. Verspil geen tijd of geld. Ontvang zonder verplichting een bod. Directa Vastgoed, dé belegger in studentenpanden.

Studentenhuis verkopen

Heeft u een studentenhuis of verhuurd onroerend goed te koop? Bent u voornemens om uw studentenhuis te verkopen? Onze pagina ‘studentenhuis verkopen’ geeft oplossing. Heeft er een overlijden plaatsgevonden en u wilt geen rompslomp met successierecht over het nagelaten studentenhuis? Gaat u emigreren en vanwege uw leeftijd kunt u de studentenpanden niet meer onderhouden. Zijn uw kinderen afgestudeerd? U heeft misschien te maken met slechte huurders. Zodat de verkoop van de studentenhuizen snel dient plaats te vinden? Ook dan kunt u uw studentenpand verkopen. Immers kan dat vandaag nog zonder makelaar!

Studentenhuis verkopenWant wij zijn namelijk steeds op zoek naar studentenhuis. Bij een snelle verkoop van uw studentenhuis bent u niet gebaat bij de verkoop door een makelaar. Want een makelaar kost u véél geld aan courtage. Bovendien kan een makelaar u niet garanderen hoe lang uw studentenhuis te koop zal staan. U kunt dan beter op zoek gaan naar een makelaar die zelf huizen koopt. Zodoende is verkoop via ‘Huis Snel Verkopen’ dé snelste manier.

Discreet en vertrouwd uw studentenhuis verkopen

Samengevat, als u uw studentenhuis verkoopt aan ons bespaart u niet alleen duizenden euro’s aan makelaarskosten. Maar u heeft ook de zekerheid dat uw studentenhuis direct en discreet wordt verkocht aan een betrouwbare partij. Zoek intussen niet verder naar een koper want wij adverteren met ‘studentenhuis verkopen’. Wij kopen direct uw studentenhuis. En wat betreft courtage kosten? In de eerste plaats komen die bij ons helemaal niet ter sprake. Doordat wij namelijk zelf uw studentenpand kopen. Hierdoor is het in de tweede plaats het inschakelen van een makelaar overbodig. Er is geen sprake van bemiddeling en dus ook niet van courtage kosten. Kortom, aan ons kunt u uw beleggingspanden direct verkopen zonder dat u een makelaar hoeft in te schakelen. Dus bij verkoop aan ons betaald u helemaal niets. Uw huis verkopen of een studentenhuis verkopen, u weet exact wat het studentenhuis opbrengt!

Neem contact op

Vraag gratis een bod aan op uw studentenhuis

Studentenhuizen gezocht? Directa Vastgoed koopt!

Wilt u meer weten en snel zekerheid over de verkoop van uw studentenhuis? Echter, zoekt u een koper voor uw studentenpand? Doe dan direct online een aanvraag bij Directa Vastgoed.