Selecteer een pagina

huis snel verkopen

DIRECT UW STUDENTENHUIS VERKOPEN

Waarom je studentenhuis verkopen aan ons?

Bent u voornemens om uw studentenhuis te verkopen? Aangezien Huis snel verkopen dé website is waar je je studentenpand meteen kunt verkopen. Bent u bij ons aan het juiste adres. Het is nog niet zo eenvoudig om uw verhuurde woning snel te verkopen. Wij zijn gespecialiseerd in het direct aankopen van studentenhuizen of ex studentenpanden. Je verkoopt je studentenhuis direct zonder kosten. Zo bespaar je duizenden Euro’s aan courtage- makelaarskosten. Voor u een zorg minder, u kunt zich richten op andere interesses in uw leven!

Vul nu ons contactformulier in, want bij interesse ontvang je van HuisSnelVerkopen.nl binnen 24 uur een bod op je studentenhuis! Alle afspraken worden notarieel vastgelegd en jij bepaalt dus wanneer de overdracht is bij de notaris. Kortom, dé snelste manier om je studentenhuis te verkopen! 

Studentenhuis verkopen? Wie is de makelaar die zelf koopt..

Het antwoord is snel uw studentenhuis verkopen aan HuisSnelVerkopen.nl! Want je kunt jouw studentenhuis direct verkopen, gratis en binnen 24 uur! “studentenhuis verkopen” en “woning verkopen” zijn niet voor niets termen waar we hoog mee in de zoekresultaten willen staan. Wil je ook direct zekerheid? Maak dan snel een afspraak met HuisSnelVerkopen.nl voor een vrijblijvende kennismaking. Afhankelijk van onze makelaar en de tijd, kun je misschien je huis vandaag verkopen! Studentenhuizen kopen is onze specialiteit en dat maken we waar. Indien wij interesse hebben in jouw studentenhuis kun je pand dus binnen 24 uur verkocht zijn. Zonder makelaarskosten, en zonder stress en onzekerheid.

Samengevat willen wij je studentenhuis graag zien, want alleen dan kan onze makelaar de woning onderwerpen aan een inspectie. Deze inspectie is geheel gratis, vrijblijvend én duurt slechts een uur. Gebaseerd op de uitkomsten van de inspectie doen we je een vrijblijvend bod. Doen wij altijd een bod? Neen, indien wij geen interesse hebben ontvang je geen bod. Vervolgens kun je jouw huis direct verkopen als ons bod je bevalt.

Snel je studentenhuis verkopen? Dat kan, HuisSnelVerkopen.nl.

studentenhuis verkopenWe kunnen het niet vaak genoeg herhalen, maar HuisSnelVerkopen.nl is dé snelste manier om je studentenhuis te verkopen. Dat kunnen we niet alleen zeggen, we hebben er ook bewijs voor. Bij interesse van onze kant heb je binnen 24 uur al een bod op je studentenhuis. Maar hoe zit het dan met het inschakelen van een gewone makelaar? Die kun je natuurlijk ook inschakelen maar houdt dan rekening met het betalen van 1 tot 2 procent van de koopsom voor kosten aan makelaarscourtage. Bij een woning van 250.000 euro is dat al gauw 2.500 tot 5.000 euro van de verkoopprijs. Het percentage van de courtage staat niet vast. Want er zijn grote onderlinge verschillen tussen de percentages die makelaars hanteren. Tel daarbij op de extra kosten die makelaars in rekening brengen voor onder andere het plaatsen van advertenties op internet en andere reclamekosten zoals open huis dagen bovendien niet vergeten.

Ervaar hoe prettig een zorgeloze verkoop van je pand voelt.

Bovendien kan een makelaar eigen belangen die, wanneer de verleiding groot is, boven jouw belangen kunnen prevaleren, met alle gevolgen van dien. Zo kan het gebeuren dat de aandacht voor uw woning op een laag pitje komt te staan, omdat hij of zij de voorkeur geeft aan verkoop van huizen met een hogere opbrengst.

Kortom, wil je ook jouw studentenhuis op een snelle en veilige manier verkopen, vul dan gerust ons online formulier in. Wij helpen je graag verder en bij interesse ontvang je snel een reactie. Intussen maken wij een afspraak voor een gratis taxatie en een vrijblijvend bod. Ga je akkoord dan kun je jouw studentenhuis aan ons verkopen. Je studentenhuis definitief en betrouwbaar verkopen doe je bij HuisSnelVerkopen.nl, omdat wij dé makelaar zijn die zelf koopt.

HuisSnelVerkopen.nl koopt uw studentenhuis!

WERKWIJZE

Neem contact op

Meld uw woning aan via het contactformulier of bel ons Ma t/m Za 08.00 tot 22.00 uur.

Beoordeling

Na ontvangst beoordelen wij uw aanvraag. Bij interesse maken we snel een afspraak.

Binnen 24 uur een bod!

Hebben wij na bezichtiging nog interesse dan ontvangt u binnen 24 uur een bod.